Appartement BonacaPodaca - Regio Split

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen "Bonaca" bevinden zich op het strand is niet drukke deel van het kleine Dalmatische stad data en zijn ideaal voor onbezorgde familievakantie. Alle appartementen hebben een balkon met uitzicht op de zee en de eilanden Hvar en Peljesac. De appartementen zijn volledig ingericht, en elk van hen heeft een parkeerplaats binnen het terrein rondom het huis. Op de begane grond is er een rustig restaurant waar u kunt elke dag om koffie of smaak visspecialiteiten drinken met een glas lokale wijn. Het huis, aan de zee, om te wandelen 6 km lang, en is ideaal voor lange wandelingen, joggen en fietsen. Podaca is de ideale ontsnapping uit de stad lawaai en biedt u een vakantie voor lichaam en geest. In de diepe schaduw van de pijnbomen, het geluid van de golven en vergeet de stress van het dagelijkse verplichtingen. Als je het gevoel alsof feesten stad van Makarska, Split, Hvar, Dubrovnik en vele andere populaire toeristische trekpleisters zijn binnen handbereik. Behandelen ons met uw aanwezigheid, en we zullen ons best doen om terug te komen om te doen!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Belastingen zijn inbegrepen. Verbruik van water en elektriciteit en draadloos internet en parkeren zijn inbegrepen. De aanbetaling is 30% van de totale prijs. De rest van het geld moet worden betaald bij aankomst. De borg wordt betaald door geld overmaken naar onze bankrekening of door het sturen van geld via Western Union. Check in: 14 uur, check out: 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 30 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 5 km
  • Apotheek: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Postkantoor: 400 m
  • Tankstation: 5 km
  • Treinstation: 5 km
  • Sportactiviteiten: 10 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
In samenwerking met Instant Trevel agentschappen organiseren van uw reizen houten boot op de eilanden Hvar en Peljesac. Ontdek de schoonheid verborgen baaien met kristalhelder water en de gastronomische geneugten van Dalmatië. Bezoek prachtige, een van de mooiste baaien, dan Tajšu, Dub en Trpanj. Ontdek het verhaal van de olijfolie en de traditie die eeuwen met elkaar verweven in dit gebied. Al bladerend door de olijfgaarden van onze nationale rassen van vormen en om naar het verhaal van olijfolie op het einde van het kennen en je probeert wijnproeverij faciliteiten. Als je van wandelen, nemen we je over de top van de St. Paskal en Rilic naar Long, het dal met een verscheidenheid aan boerderijdieren, waar u zult genieten van de schoonheid van de natuur met een typisch Dalmatische snack.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Bonaca
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ana Martičić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Slowaakse, Sloveens, Pools,
Meer informatie over de verhuurder

Meer dan 15 jaar onze familie toerisme is geweest. Toerisme is onze toekomst, zullen we proberen om u tevreden bent met onze service te houden en om uw vakantie verblijf in je geheugen.

De advertentie Appartement Bonaca heeft 60483 keer bekeken sinds 05.10.2014.