Appartementen Porat VelaPodgora - Regio Split

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen, verbouwd en opgeleverd in de winter van 2017. Elk appartement is zorgvuldig ingericht met veel details, zodat u zich thuis voelt. Elk appartement is iets bijzonders en voldoet aan de behoeften en mogelijkheden van elke gast.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de gewenste data te boeken, is het noodzakelijk om 30% van het totale bedrag vooruit te betalen via een bankrekening en de rest tot het volledige bedrag van de seks wordt bij aankomst in de faciliteit contant in rekening gebracht. Annulering is mogelijk tot uiterlijk 45 dagen vanaf de aankomstdatum met restitutie van de aanbetaling. Na die periode is restitutie van het voorschot niet mogelijk. Wij wensen u een onvergetelijke vakantie en weten dat u altijd op de eerste plaats staat.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 60 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 10 m
  • Apotheek: 500 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 10 km
  • Vliegveld: 100 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs van het appartement is inclusief een gratis parkeerplaats en toeristenbelasting. Ook wacht u na een lange reis een gratis welkomstdrankje zodat u zo snel mogelijk uitgerust naar het strand kunt gaan. Huisdieren zijn welkom zonder extra kosten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Porat Vela
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dolný Kalník,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A3+2, Juli 2020
Geweldig!

We verbleven in het appartement "obor" met drie kinderen van 24.7.2020 - 30.7.2020 en waren zeer aangenaam verrast. accommodatie was nieuw, schoon, ruim (zoals thuis). we waren voor de vierde keer in Podgora, maar dit was absoluut de beste accommodatie. de verhuurders waren erg aardig. alles was dichtbij - strand, bakker, restaurants ..

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Podgora,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Porat Vela, Augustus 2019
Een prachtige plek

Podgora is een prachtige plek, niet te groot, niet te klein, je kunt gemakkelijk ontspannen en lekker eten. Het appartement zelf lijkt precies op de foto's, heeft alles wat je nodig hebt - borden, potten, vaatwasser, wasmachine. Het ligt direct aan het strand en de haven. De eigenaren zijn erg aardig en erg behulpzaam, ze spreken heel goed Engels. Een leuke verrassing wachtte ons in de koelkast. Ik raad het van harte aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Sandomierz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Porat Vela, Augustus 2018
Kala

We brachten onze vakantie door in Porat Vela. Geweldige locatie, dicht bij het strand. Appartement erg leuk, schoon en comfortabel. Ik raad deze plek aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Matija Grofelnik Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Porat Vela heeft 34127 keer bekeken sinds 22.02.2018.