Appartementen SitaPodstrana - Regio Split

prijs vanaf € 100 per nacht
Beschrijving van de woning

Drie onlangs gerenoveerde appartementen "Sita" zijn gelegen in Podstrana, direct aan zee. Deze oase aan zee, met ongerepte stranden en een kristalheldere zee, is de perfecte bestemming voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een vredig toevluchtsoord in een klein stadje met de opwinding en culturele rijkdom van het nabijgelegen Split. Elk van onze appartementen straalt luchtigheid en comfort uit en biedt twee slaapkamers, een moderne badkamer, een functionele keuken met geïntegreerde woonkamer en een eigen balkon met uitzicht op zee. Voor uw ongestoorde vakantie is elk appartement zorgvuldig ontworpen en uitgerust met moderne faciliteiten: airconditioning, WiFi, tv. Er is parkeergelegenheid op het terrein, terwijl de nabijheid van restaurants, winkels, kiezelstranden en sportvelden talloze mogelijkheden voor verkenning en activiteiten biedt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Bij een langer verblijf wordt het beddengoed elke 7 dagen verschoond en indien nodig worden de handdoeken vaker verschoond. - Daghuur, toeristenbelasting, beddengoed, handdoeken, ingerichte keuken met de nodige serviesgoed en accessoires, verbruik van water, elektriciteit en gas, airconditioning, draadloos internet en parkeerplaats zijn inbegrepen in de pakketprijs. - Vooruitbetaling bedraagt 30% van de totaalprijs van het arrangement. Vooruitbetaling gebeurt door geld op een bankrekening te storten. Het saldo tot de volledige prijs van het overeengekomen arrangement wordt bij aankomst betaald.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 200 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 600 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 3 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 300 m
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Speciale gelegenheden vereisen speciale aandacht, dus in de appartementen "Sita" staan we klaar om uw momenten van vreugde te verrijken - of het nu gaat om bruiloften, verlovingen, jubilea of feestelijke vieringen zoals nieuwjaar, Kerstmis en Pasen - met speciale decoraties die uw verblijf compleet maken. onvergetelijk.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sita
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Klaudija Tijardovic
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik ben zeer toegewijd om een vriendelijke gastheer te zijn, ik streef ernaar om ervoor te zorgen dat gasten genieten van een zorgeloos verblijf in mijn appartement. Ik geef een gedetailleerd overzicht van nabijgelegen attracties en avontuurlijke activiteiten. De appartementen worden zorgvuldig onderhouden en zorgen voor een comfortabele en goed uitgeruste omgeving voor de gasten.

De advertentie Appartementen Sita heeft 825 keer bekeken sinds 23.03.2024.