Appartement ToniUgljan Poljana - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ugljan Poljana en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Ontspan met uw gezin in deze comfortabele accommodatie. Gelegen nabij de zee en het centrum, biedt dit ruime appartement een ideale sfeer voor ontspanning, terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de aangelegde tuin. Deze accommodatie biedt een terras waar u kunt genieten van de frisse lucht en een prachtig uitzicht op de tuin. Gasten krijgen ook gratis WiFi om verbonden te blijven en hebben toegang tot internet. Het appartement met airconditioning bestaat uit 2 slaapkamers, een ruime woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een waterkoker. Het appartement heeft ook een badkamer met een douche en een föhn. Handdoeken en beddengoed worden verstrekt voor het comfort van de gasten. Geniet van de rust en het comfort van dit appartement en profiteer tijdens uw verblijf van alle voordelen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Voorschot 30% en de rest contant.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Geen restitutie van voorschot.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Verder biedt dit appartement de volgende faciliteiten: Gratis airconditioning: Het appartement is voorzien van airconditioning zodat u zich ook tijdens warme zomerdagen heerlijk kunt verfrissen en comfortabel kunt verblijven. Volledig uitgeruste keuken: Het appartement heeft een volledig uitgeruste keuken met een koelkast, gasfornuis, magnetron, vaatwasser, servies en bestek. Hierdoor kunt u uw eigen maaltijden bereiden en heeft u het comfort van thuis zijn. Tv en gratis wifi: het appartement is uitgerust met een tv, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw favoriete programma's en films. Bovendien kunt u met gratis wifi verbinding maken met internet en contact houden met de rest van de wereld. Wasmachine: Gasten hebben een wasmachine tot hun beschikking, wat vooral praktisch is voor een langer verblijf of voor gezinnen met kinderen. Tuin met zitje buiten: Geniet van de prachtig aangelegde tuin met zitje buiten. Hier kunt u ontspannen, een boek lezen of genieten van een maaltijd in de frisse lucht. De genoemde extra faciliteiten zorgen voor comfort, bruikbaarheid en de mogelijkheid om tijdens uw verblijf te genieten van de ruimte en de omgeving van het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Toni
Julija Kačan Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Toni heeft 2365 keer bekeken sinds 25.05.2023.