Appartement Lemon3 DeluxePoreč - Istrië

prijs vanaf € 110 per nacht
Beschrijving van de woning

In een nieuw gebouwde stadsvilla bevindt zich op de begane grond van het gebouw een appartement Lemon3 met aangebouwde aangelegde tuin van ca. 150 m2. De locatie is afgeschermd van het verkeer van de straat, zodat het alle gasten in de avonduren van rust zal voorzien. Het meubilair is volledig nieuw, meestal van Kroatische fabrikanten. Het appartement is 65 m2 en heeft twee slaapkamers, twee badkamers met douche, woonkamer en keuken. In de tuin is er een terras om te genieten, te zonnen of tijd buiten door te brengen. Ontspan in deze comfortabele en mooi ingerichte accommodatie.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Gasten kunnen contant betalen of via overschrijving op de rekening. Check-in is na 14.00 uur op de dag van aankomst en check-out is tot 10.00 uur op de dag van vertrek. De borg bedraagt 300 euro. Huisdieren zijn niet toegestaan, roken in het appartement ook niet.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Annuleren kan 3 dagen voor aankomst, daarna wordt de aanbetaling (meestal 30%) geretourneerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 1.2 km
  • Strand: 1.2 km
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 3 km
  • Busstation: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het appartement heeft twee slaapkamers met een groot tweepersoonsbed (180x200), twee badkamers met douche, een woonkamer en een keuken. Het heeft vloerverwarming en airconditioning in elke kamer. Er is een wasmachine in het appartement en de keuken is uitgerust met een koelkast met föhn, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, oven, afzuigkap. Beddengoed en handdoeken worden 1 keer per week verschoond. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het terras en de tuin, welke is omheind en gelegen in een rustig deel van de stad. De tuin wordt 's nachts geïrrigeerd en onderhouden door de eigenaar. Energiecertificaat: A+
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lemon3 Deluxe
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Nataša Luketić
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Appartement eigenaar. Ik behandel verhuur als mijn enige bedrijf en ik hoop dat ik u tijdens uw verblijf voldoende service en hulp kan bieden.

De advertentie Appartement Lemon3 Deluxe heeft 5002 keer bekeken sinds 02.03.2023.