Appartementen Villa VaniaBrač Povlja - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Brač Povlja en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

illa Vania is een mooi stenen huis met zwembad, gelegen aan zee in Povlja, een rustig toeristisch dorp gelegen 40 km ten oosten van Supetar op het eiland Brac. Het huis is gelegen in een rustig deel van Povlje, op slechts 20 meter van de zee, rots- en kiezelstranden, en op slechts 100 meter van de baai Tičja luka met een kiezelstrand ideaal voor kinderen. Van het centrum en alle belangrijke toeristische voorzieningen ligt het huis op ongeveer 800 meter afstand. Het centrum is te bereiken met de auto, of langs de kust die is versierd met verschillende mooie stranden. Accommodatie is geschikt voor gezinsvakanties in Povlja, vakanties van een grotere groep, maar ook voor liefhebbers van watersport en recreatieve vakanties. Appartementenhuis Villa Vania biedt accommodatie in 5 onlangs gerenoveerde appartementen met airconditioning, elk met een capaciteit voor 2-3 en 4 personen. Elk appartement bevat een ingerichte keuken met woonkamer, een of twee slaapkamers, badkamer (toilet / douche / bad) en grote terrassen met prachtig uitzicht op zee. Een wasmachine is beschikbaar voor gasten in de gemeenschappelijke centrale ruimte.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Discotheek: 800 m
Soort strand
kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Vania
Frane Bezmalinović Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch,
Meer informatie over de verhuurder

KOM NAAR ONS KLEINE "PARADIJS OP AARDE" ... ONTSPAN EN GENIET VAN ALLE VOORDELEN DIE "VILLA VANIA" EN HAAR KLEINE TEAM VAN GROTE MENSEN U BIEDEN. WIJ WACHTEN MET HART EN ZIEL OP U OM U EEN ONVERGETELIJKE VAKANTIE TE GEVEN !!! VASI VANIA & FRANE BEZMALINOVIC

De advertentie Appartementen Villa Vania heeft 9103 keer bekeken sinds 24.02.2021.