Vakantiehuis Sunrise HillPregrada - Zagreb en Centraal Kroatië

prijs vanaf € 180 per nacht
Beschrijving van de woning

Dit ongelooflijke huis is gelegen op een van de vele heuvels van het prachtige Zagorje. Omringd door heuvels, wijngaarden, boomgaarden en bossen is het een ideale plek om te genieten en uit te rusten in de natuur. Door het prachtige uitzicht dat zich uitstrekt, kunt u genieten van prachtige zonsopgangen, waaraan het huis zijn naam dankt. Sunrise Hill is ingedeeld in de categorie 4* en biedt comfortabele accommodatie voor 8 personen, en is vooral gericht op gezinnen met kinderen. Het is perfect voor een rustige vakantie of gezelligheid, maar ook voor recreatie en sport. Naast de aangelegde tuin, die een groot zwembad met douche en een overdekt en open terras, een barbecue, een speelhuis en parkeerplaats biedt, is het huis ingericht met een zorgvuldig ingericht interieur dat wordt gedomineerd door hout en heldere en rustgevende tinten. Het huis bestaat uit een begane grond met een ruime woonkamer met keuken en eetkamer, een badkamer, een kinderspeelkamer met tafelvoetbal, een PS 4-spelcomputer en bordspellen, en een ruim terras dat uitnodigt tot rust en gezelligheid. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping van het huis.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een vooruitbetaling van 30% van het totaalbedrag wordt op de transactierekening gedaan en de betaling zelf is tevens een bevestiging van de reservering. Het resterende deel wordt bij aankomst op de transactierekening of contant betaald. Aankomst vanaf 16.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. Wij staan altijd open voor een overeenkomst als we er niet direct voor of erna nieuwe gasten hebben. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Voorwaarden voor annulering van de reservering: • Bij niet-aankomst (zonder voorafgaande annulering) op het gereserveerde tijdstip behoudt de eigenaar van de accommodatie het voorschot - 30% van het totale reserveringsbedrag. • Bij annulering van de reservering 21 of meer dagen vóór de overeengekomen vakantiedatum hebben gasten het recht het voorschot te gebruiken voor een andere vrije datum naar keuze. Onder deze voorwaarde van afspraakannulering is het mogelijk om de afspraak tweemaal te wijzigen, waarna de gast het recht verliest op restitutie van het voorschot en de mogelijkheid om hiervan gebruik te maken. • Als er sprake is van "overmacht" of een grote storing, d.w.z. omstandigheden in de accommodatie die niet bevredigend zijn voor het verblijf van de gasten, kan de eigenaar van de accommodatie de reservering annuleren met een gedetailleerde uitleg aan de gast en de gast toestaan een alternatieve vrije datum te kiezen met een overeenkomstige korting van 10% op het gehele aanvankelijk overeengekomen bedrag van de reservering.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 2 km
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 3 km
Extra faciliteiten
Het huis biedt alle voordelen en behoeften van een moderne gast (draadloos internet, vijf SMART LED-tv's, Netflix, centraal airconditioningsysteem, rookmelder, CO2-detector, externe videobewaking). Sunrise Hill ligt ongeveer vijftig km van Zagreb en 1,5 km van het centrum van Pregrada. Er is ook een infraroodsauna in het huis en op het overdekte buitenterras en een jacuzzi die in gebruik is vanaf 01.10. tot 30.04. (buiten het seizoen waarin het buitenzwembad wordt gebruikt). En voor de jongsten is er een rijk uitgeruste kinderspeelkamer (biljart, tafelvoetbal, darts, bordspellen, PS4, kleurpotloden en tekenblokken...)
Toon op kaart
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sanja Škrinjar
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn familie en ik proberen onze gasten verliefd te laten worden op Zagorje en de prachtige groene heuvels, en vooral om echt tot rust te komen midden in de natuur, het groen, de fluitende vogels... ver weg van het dynamische leven van alledag en verplichtingen. Het huis is precies ingericht volgens de eisen die wij zouden stellen in de rol van gasten, en wij zijn oprecht van mening dat we het vertrouwen van de gasten rechtvaardigen.

De advertentie Vakantiehuis Sunrise Hill heeft 2697 keer bekeken sinds 31.05.2023.