Appartement Senka OšljakUgljan Preko - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 85 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ugljan Preko en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Ruim appartement met uitzicht op zee vanuit elke kamer, met een groot terras van 25 m2 met uitzicht op de zee en het eiland Ugljan. Het appartement is gelegen op de zolder van het huis op een klein eiland Osljak, het eerste eiland naar Zadar. Het appartement heeft twee slaapkamers. Kamer met balkon heeft een tweepersoonsbed van 180 x 200 cm en een kast en kijkt uit over de zee en het eiland Ugljan. De tweede slaapkamer heeft twee bedden van 90 x 200 cm (die ook gemakkelijk kan worden aangesloten op een groot tweepersoonsbed) en kast. Indien nodig, kan worden gebracht van een extra kinderen krevetić.Ova kamer heeft een uitzicht op de haven, de stad van Zadar, Velebit en een deel van het eiland Ugljan. De badkamer is ruim met douche en wasmachine. De keuken beschikt over alle benodigde keukengerei, koelkast, oven en vaatwasser. Een air-conditioning in de woonkamer en de andere in de slaapkamers appartementen. De woonkamer heeft een grote hoekbank en televisie en een eetkamer openen naar een terras met een tafel met stoelen en twee comfortabele lounge stoelen heeft. Het terras vol zonodig kan worden afgedekt met een luifel.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling in contanten bij aankomst voor het gehele verblijf. Reserveringen en alle vragen over huisvesting zijn mogelijk telefonisch of per e-mail. Aankomsttijd van 14 uur vanaf of op afspraak. Vertrektijd tot 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Restaurant: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De Osljak kunnen onze eigen boot, die ligplaats in de haven of de ferry kan vrij te krijgen (lijn Zadar-Osljak Over-rijden 4 keer per dag, de reis duurt 15 minuten). Het huis waar het appartement is omgeven door groen, olijfbomen en een tuin waar de kinderen zijn schommels, glijbanen, trampoline. De zee is 10 meter. Islet Osljak het park en het unieke karakter ervan is dat er geen wegen en geen prometa.Na eiland is een restaurant dat is vanaf het appartement is een 5 minuten lopen. Alle andere voorzieningen (winkels, postkantoor, bank, tankstation, en vele andere restaurants en coffeeshops) zijn gelegen op het naburige eiland Ugljan een paar minuten met de speedboot.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Senka Ošljak
Marijana Valčić Vrdoljak Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

God! Welkom op mijn woonhuis schaduw! U kunt contact met mij op wanneer u wilt uw vakantie door te brengen in ons appartement. Ik heb 41 jaar, moeder van twee kinderen, en ik woon en werk in Zadar, tijdens een verblijf in een familie huis waar de huur appartement. Voor eventuele vragen die kunnen hebben voel je vrij om me te contacteren en ik zal blij zijn om te helpen. Vriendelijke groeten!

De advertentie Appartement Senka Ošljak heeft 7943 keer bekeken sinds 12.05.2015.