Appartementen Haus MilkaPremantura - Istrië

prijs vanaf € 90 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Premantura en Istrië!
Beschrijving van de woning

De faciliteit is gelegen in de wijk Munte, in een rustig deel van Premantura, vlakbij de zee 7 minuten ongeveer 400 meter gemakkelijke wandeling naar de zee en het eerste strand. Het strand is rotsachtig, kiezel, licht zand en beton, volledig aangepast voor slechtzienden.Het gebouw is gebouwd in 1985 en het gebouw heeft 3 appartementen, 2 x 8 personen. Elk appartement heeft een eigen aparte ingang en een eigen terras. Op het erf van 900m2 is er veel groen, diverse fruitbomen en vijgen, perzik, abrikoos, citroen, mandarijn, kers, sinaasappel,. Parkeren is gratis op het erf voor 6 auto's waarvan 3 parkeerplaatsen overdekt. Grote tafel voor 12 personen onder de wijnstok met druiven die gasten zelf kunnen plukken en consumeren, Bij de tafel staat een barbecue waar de gasten ook gebruik van kunnen maken. Airconditioning in de appartementen is inbegrepen in de huurprijs van het appartement.Het welkomstdrankje is gratis en vooral de eigenaar Grapa.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van het appartement wordt een voorschot van 100 - € betaald op de bankrekening en de rest bij aankomst tijdens het verblijf. De ideale aankomsttijd is vanaf 12.00 uur en vertrek tot 10.00 uur. Betalingsvoordelen: Tegen de bestaande prijzen geven wij 5% Gratis in de periode V en VI en IX en X maand, ongeacht de verblijfsduur. Betalingsvoordelen: Bij de bestaande prijzen geven we 10% gratis in de periode VII en VIII maanden voor een verblijf van 14 dagen of meer.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 4 km
  • Busstation: 400 m
  • Treinstation: 13 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
  • Discotheek: 12 km
  • Casino: 12 km
  • Nationaal Park: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst bieden wij u een welkomstdrankje aan dat bij de prijs is inbegrepen. Onder andere een drankje naar keuze en Grap, die ik als gastheer van de voorziening zelf maak. Onze gasten hebben de mogelijkheid om de wasmachine te gebruiken. Er is één huisdier toegestaan in het huis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Haus Milka
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Nowy Sacz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A6+2, Juli 2021
Geweldige vakantie

De gastheren zijn gastvrije, behulpzame en vriendelijke mensen. Altijd glimlachend en klaar om te helpen. De appartementen zijn geweldig, groot, comfortabel en zeer goed uitgerust (twee badkamers!). Parkeren op het terrein. 5 minuten lopen naar het strand, zeer rustige omgeving. Ik raad het van harte aan. Jerzy (Darko) uit Polen

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Nowa Ruda,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Haus Milka, Juli 2020
Heerlijke vakantie!

Ik beveel het van harte aan, we waren de beste week van onze vakantie, een prachtige plek, dicht bij alles, geweldige mensen van Josef en Milka. Aan te bevelen. We komen zeker terug!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Zahvala

Mi dmo as sretni i zahvalni što ste Vi bili zadovoljni sa smještajem i sa nama and this will obavezuj us da budemo još bolji Lijepi pozdrav van MIlke en Josip en van Premanture

vrhnika,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Haus Milka, Juni 2020
Heel aangenaam

De lokale bevolking is vriendelijk en altijd beschikbaar. De grill is erg praktisch. De omgeving is rustig en niet ver van zee. Kamer A2 + 2 is koel en gezellig.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Bedankt

Wij danken u voor de mooie complimenten dat u tevreden was over de accommodatie en al het andere Groeten van Milka en Josip van Premantura

Josip Zvonarek Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Joseph en ik ben 70 jaar oud en ik spreek Duits en mijn vrouw Milka. We zijn communicatieve mensen en we willen onze gasten graag helpen en uitleggen waarin ze geïnteresseerd zijn

De advertentie Appartementen Haus Milka heeft 22390 keer bekeken sinds 04.02.2020.