Appartementen GardelinPremuda - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 800 m
  • Strand: 800 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 700 m
  • Postkantoor: 40 m
  • Sportactiviteiten: 10 m
  • Nationaal Park: 60 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Gardelin
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Fantastisch

Voor het eerst besloot een gezin van vier personen een risico te nemen en naar het onbekende te gaan. In een ruim, netjes en uitgerust appartement met een eigen terras en alle benodigde voorzieningen in de buurt, genoot en vooral uitgerust als nooit tevoren. We raden het iedereen aan die genoeg heeft van scooters, drukke berken en stranden, luide muziek en huilende getalenteerde individuen. We willen de uiterst vriendelijke gastheren bedanken voor hun gastvrijheid, barba Leon en tante Zdenka, tot volgend jaar!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ajdovščina,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Gardelin, Augustus 2017
accommodatie

Private familie Smirčić zeer sterk aanbevelen, zo veel beleefd en behulpzaam. De appartementen zijn schoon in netjes en voorzien van wat het moet zijn. In de buurt van het postkantoor, winkels en een kinderspeelplaats. Het eiland heeft geen verkeer, dus het is veilig kinderen. Alles was geweldig, dus we heel erg bedankt voor de mooie herinneringen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Kranj,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Gardelin, Juni 2015
Fantactic voor kinderen

Bij Smircic familie door te brengen we een heerlijke vakantie. De appartementen zijn gelegen in het centrum van het dorp in aanvulling op speelplaatsen en kerken voor de kinderen. Ze zijn mooi en modern, met airconditioning. Onze kleuters waren in staat om vrij rond lopen, er zijn geen auto's. Binnenkort ze een bedrijf te vinden, in juli is er een aantal lokale kinderen die naar het eiland komen op vakantie naar oma's en opa's. 50 m afstand ligt een kleine winkel, waar we liepen door kegels en verlichting. En dat is het, voor zover consumentisme! Niet kraampjes met Chinese speelgoed en andere onnodige dingen die de kinderen weg te slepen. Mevrouw Zdenka en Leo zijn geweldige gastheer, vrijwel elke dag, we hadden me ook een kans om een ​​van de heerlijke lokale gerechten te proeven. Verse vis, die de heer Leo gevangen in de ochtend, pannenkoeken met nutelo het kind gegrilde courgette uit de tuin of thuis frietjes uit aardappelen (frietjes en de Premuda is heel anders, zo zoet!). In twee dagen, weet je al de bewoners van het eiland zijn zeer gastvrij en vriendelijk - Verveling kan niet. De zee en het strand, maar ... het kristalheldere water, het strand is kiezelstrand met zand patches, waar te bouwen wat zandkasteel. Geen drukte, onbeperkte ruimte op het strand. Met de lokale bevolking in te stemmen met de cirkel met een van de vissersboten. Echt prachtig verbreken van het snelle tempo van het dagelijks leven en de opdringerige consumentisme!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Leon Smirčić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Met zijn vrouw voortdurend stilstaan ​​bij het eiland Premuda. Gasten zijn van harte welkom en we proberen om elke gast verblijf in Premandura mooier te maken.

De advertentie Appartementen Gardelin heeft 40946 keer bekeken sinds 12.07.2014.