Appartementen PremudaPremuda - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartementencomplex ligt op 150 m van de belangrijkste haven - de haven van Krijal. De appartementen zijn ongeveer 40 vierkante meter groot en bestaan uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche en een ruime woonkamer en keuken. Een comfortabele slaapbank kan dienen als extra bed voor twee personen. Ze zijn uitgerust met satelliet-tv, wi-fi en airconditioning. Ze ademen een rustieke stijl uit en zitten vol met interessante en originele details die ze een bijzondere warmte en charme geven. Door de verschillende tinten van de inrichting in de appartementen en de eenvoudigere navigatie bij het boeken, zijn de appartementen onderverdeeld in bruin - chocolade en wit - vanille. :-)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
20% aanbetaling wordt gedaan op de bankrekening van de eigenaar, aankomsttijd is afhankelijk van het vaarschema van de boot, terwijl het vertrek is gepland tot 10.00 uur. De reservering wordt als geldig beschouwd wanneer het voorschot is betaald op de rekening van de eigenaar van de faciliteit. BELANGRIJK: Komt u met de auto, dan is het noodzakelijk om tijdig een plaats voor de auto op de veerboot te reserveren via de link: www. zeil lijn. uur Appartementeigenaren vragen bij aankomst een borg van € 200 voor de zogenaamde Damage control - een voorzorgsmaatregel om ervoor te zorgen dat de appartementen in dezelfde staat worden achtergelaten als toen de gast arriveerde. In dit geval wordt het volledige bedrag bij vertrek aan de gast terugbetaald. :-) Bij vroegtijdig vertrek uit het appartement is de gast verplicht het volledige bedrag van de overeengekomen reservering te betalen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 70 m
  • Postkantoor: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Premuda
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 22 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Hrvatska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Een perfecte zomerdroom

Perfect (maar perfect) schoon en uitgerust, netjes, ruim en comfortabel, ideaal geïntegreerd in een heerlijk, rustig eiland met het mooiste strand. Alles is dichtbij, idyllisch en sfeervol (zowel het strand als de winkel als het dorp). Er is veel aandacht besteed aan de indeling en sfeer van het appartement, wat aansluit bij het idee van een ideale zomervakantie, alles zit vol met aangename en onopvallende rustieke maritieme motieven die het idee van wat vakantie vieren compleet maken. hier is: zomervrede. Het appartement is 5/5, dat is zeker. Maar de gastheren, ze zijn 6/5. Boven elke beoordeling.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Eiland van geluk

Wat kan ik zeggen als het nog niet is geschreven ... de lof zelf, dus hier ben ik om me bij de positieve opmerkingen aan te sluiten;) Onze gastheren Sanja en Milan zijn geweldige zielen, warm, goed, positief, lief, aardig, ik kan alleen superlatieven schrijven. Tijdens het eerste contact werd gesuggereerd dat dit niet weer een zomervakantie zal zijn, op een nieuwe plek, zodat we een "vinkje" kunnen plaatsen en verder kunnen gaan. Dus van de accommodatie zelf, die onberispelijk is, het gevoel alsof je in een sprookje bent beland, zoveel details in het appartement, die je elke dag ontdekt, tot het verhaal dat alles het werk is van Milan's handen, zoveel liefde in die ruimte kun je voelen dat het ongelooflijk is. Netheid op het niveau van een 5* hotel, Sanja is de koningin, alles rook, over de cake en het drankje dat ons verwelkomde, daar wil ik het niet over hebben :) De gastvrijheid van de lokale bevolking zelf is niet in woorden te beschrijven, altijd beschikbaar, en onopvallend, en toch kruipen ze aan de andere kant zo onder je huid met hun positieve energie die ze uitstralen, dat het onmogelijk is om niet met ze om te gaan :) We gingen naar het eiland om uit te rusten en ontkoppelen van alles en iedereen, en we vestigden ons, en dat allemaal dankzij deze twee zielen :) Zonder valse bescheidenheid kan ik zeggen dat we nieuwe geweldige vrienden hebben, met wie ik ongetwijfeld zal rondhangen en komen weer naar het eiland van geluk :) Sanja en ik zijn tenslotte een tweeling, op dezelfde datum geboren, en onze jongens zitten in dezelfde branche, dus ja.. ik denk dat elke opmerking overbodig is ;) Mensen, mijn warme wensen voor alles met betrekking tot deze accommodatie, mensen, eiland... alles :) Kom en zie zelf hoe het was voor ons allemaal die er waren :) Heel erg bedankt Sanja en Milan, jullie zijn geweldig :*

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Fantastische vakantie, geweldige gastheren!

Allereerst alle lof voor de gastheren, buitengewoon aardige mensen, altijd klaar om te helpen en advies te geven over alles. Accommodatie zoals op de foto, zo niet beter. Vlekkeloos schoon, luchtig, ingericht met alle noodzakelijke dingen. De gastheren verwelkomden ons met een welkomstdrankje en dessert. Keuze van accommodatie zeker voor elke aanbeveling!!! Absoluut de juiste bestemming voor een totale, maximale vakantie!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Milan i Sanja Stepanović Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartementen Premuda heeft 56374 keer bekeken sinds 20.01.2014.