Appartementen KuzmaKorčula Prigradica - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 48 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Kuzma ligt in een kleine pittoreske baai op het eiland Korcula, in de buurt van Blato. Het huis ligt in een prachtig dennenbos, een beetje weg van de hoofdweg, zodat gasten kunnen genieten van de rust en stilte. Het dennenbos is bevorderlijk voor een uitstekend microklimaat, wat garant staat voor een aangenaam verblijf in het gebouw en op de terrassen van het gebouw. Elk appartement heeft airconditioning. Naast het gebouw is er een groot terras met barbecue en meubilair waar gasten gratis gebruik van kunnen maken voor gezelligheid. De faciliteit heeft gratis parkeergelegenheid voor haar gasten. Het ligt op ongeveer 200 meter van het centrum van de baai, waar zich een winkel, twee restaurants, een klein café, een beachvolleybalveld en een basketbalveld bevinden. In de buurt, op een afstand van 4 km, is een grotere plaats Blato waar supermarkten, dokter, bank, postkantoor zijn. De faciliteit zal u verwelkomen met gastheren die tijdens uw verblijf voor u beschikbaar zullen zijn.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het boeken van een accommodatie is de gast verplicht om onmiddellijk 30% van het bedrag van de aanbetaling per bankoverschrijving te betalen. De rest van het bedrag wordt contant betaald als hij op vakantie naar de faciliteit komt.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De gast kan de reservering uiterlijk 30 dagen voor aankomst in de faciliteit annuleren, in welk geval de gastheer de betaalde aanbetaling zal terugbetalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Bank: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 10 km
  • Busstation: 4 km
  • Vliegveld: 125 km
  • Haven: 10 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De familie Farac houdt zich al meer dan 30 jaar bezig met toerisme en gastvrijheid en verwelkomt haar gasten dan ook altijd met een welkomstdrankje. We willen dat onze gasten het gevoel hebben dat ze naar hun huis zijn gekomen, een gevoel van vrijheid en ontspanning krijgen tijdens hun verblijf, een echte vakantie beleven. De gastheren willen in contact zijn met de gasten, maar onopvallend, als de gasten vragen hebben, kunnen ze contact opnemen met de gastheren. Een verblijf in Prigradica wordt aanbevolen voor gezinnen met kinderen of voor mensen die van een rustige vakantie houden, maar voor andere gasten zijn er wijnroutes, populaire familieresorts waar u lokale gerechten en heerlijke lokale wijnen kunt proberen. Het wordt aanbevolen om de uitstekende olijfolie te proberen waar het eiland bekend om staat.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Kuzma
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Sandra Farac Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Onze familie is al meer dan 30 jaar betrokken bij het toerisme en het ontvangen van gasten. We genieten van het zien van de blije gezichten van gasten die op vakantie naar ons huis komen, we doen ons best om hun verblijf bij ons aangenaam te maken, om in een dierbare herinnering te blijven. We zijn hen enorm dankbaar dat ze hun gezin zijn geworden. Onze familie is al meer dan 30 jaar betrokken bij het toerisme en het ontvangen van gasten. We genieten van het zien van de blije gezichten van gasten die op vakantie naar ons huis komen, we proberen van harte hun verblijf bij ons aangenaam te maken, in een dierbare herinnering te blijven, daarom komen onze gasten jaren terug omdat ze ons als hun familie zien . We zijn hen enorm dankbaar

De advertentie Appartementen Kuzma heeft 17982 keer bekeken sinds 03.02.2021.