Appartement MaretiPrivlaka - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement MARETI 4+1 is gelegen in de rustige zandbaai van Škrapavac, een klein vissers- en toeristisch stadje, geschikt voor gezinnen met kinderen omdat het wordt begrensd door zandstranden (betonnen ligweide), schone en ondiepe zee, gelegen tussen Privlaka, de toeristenoord Zaton en de stad Nina. Het belangrijkste toeristische centrum van Zadar ligt op 14 km afstand. Het appartement bevindt zich in een woongebouw op de tweede verdieping, op 30 meter van het strand. De plaats heeft alle faciliteiten: winkel, bakker, fruitwinkel, verkoop van verse vis, café met fastfood en ijs. Er zijn winkelcentra op drie kilometer afstand: Plodine, Tomy, Konzum, Kik, Pivac mesnica. Het appartement bestaat uit: een keuken met alle apparatuur, een eetkamer met een woonkamer, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kamer met twee bedden, een badkamer en een balkon met een luifel en uitzicht op zee. Het appartement beschikt over airconditioning en internet, een kinderbedje voor baby's, een eigen gratis parkeerplaats op de binnenplaats van het gebouw.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De aanbetaling wordt op de bankrekening gestort ter hoogte van 120 euro. De rest van het bedrag wordt direct bij aankomst betaald in contanten of op een bankrekening. Aankomsttijd 15:00 uur. Vertrektijd 10 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij overlijden of ziekte 7 dagen voor aankomst.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 30 m
  • winkel: 30 m
  • Restaurant: 30 m
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 2 km
  • Busstation: 13 km
  • Vliegveld: 14 km
  • Sportactiviteiten: 3 km
  • Discotheek: 5 km
Soort strand
Zand, Beton,
Extra faciliteiten
Een verrassingsloterij wacht op de gasten in het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mareti
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Varaždin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, September 2023
9 mei 2023

De gastheren zijn erg warm, vriendelijk en aanspreekbaar. Het appartement is zeer mooi ingericht en netjes, en de gastheren hebben hun best gedaan om ervoor te zorgen dat we niets hebben gemist (van boodschappen zodat we de eerste dag na de reis iets te eten hebben tot en met huishoudelijke artikelen). We raden het aan voor iedereen die rust en stilte zoekt, ideaal voor koppels die op zoek zijn naar avontuur (mogelijkheid tot verschillende georganiseerde excursies vanuit Zadar), maar ook voor gezinnen met kinderen die zeker zullen genieten van de zandstranden in de buurt. Voor ons is dit zeker een van de mooiste vakanties.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Gasten te wensen over

Beste Antonija en Ivana, nogmaals bedankt voor het kiezen van ons appartement Mareti. Je bent gewilde gasten, communicatief, vrolijk en vooral attent en netjes. Bedankt dat je voor het appartement hebt gezorgd alsof het je eigen appartement was. Wij geloven dat u ons deel van de Adriatische Zee leuk vond en dat u nog eens zult terugkomen. Hartelijke groeten! Renata en Tihomir

Renata Gredelj
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Een vrolijk, communicatief persoon, altijd klaar om te helpen, ik ben blij als ik iemands dag kan opvrolijken. Het belangrijkste voor mij is mijn familie. Ik ben leraar van beroep. Ik kijk uit naar nieuwe kennissen.

De advertentie Appartement Mareti heeft 7578 keer bekeken sinds 11.03.2023.