Appartementen LoznicaPrivlaka - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen \\\\ Loznica \\\\ bevinden zich in een gezinswoning, 20 meter van de zee, 70 meter van het zandstrand, het gebouw heeft in totaal 2 appartementseenheden die volledig zijn uitgerust en ingericht, volledige privacy, rust , stilte. Appartement 4: tweekamer appartement, gelegen op de eerste verdieping, zeezicht, groot en ruim terras van 35m2 met zitje. Appartement 2: 1-kamer appartement is gelegen op de begane grond, omgeven door groen, een ruim terras van 18 m2 met een zitbank. De ruime tuin van deze appartementen met parkeerplaats, barbecue, buitendouche met een cabine staat ter beschikking van de gasten. Een andere attractie van deze appartementen is de vriendelijke lokale bevolking die tijdens hun verblijf beschikbaar zal zijn voor de gasten. Van 23.00 uur tot 7.00 uur is er verplichte huisorde en rust in het pand. 00 uur.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Afhankelijk van de duur en het bedrag van de reservering wordt het bedrag van de aanbetaling bepaald die de gast moet betalen bij het reserveren van de accommodatie. Aankomst in het appartement is mogelijk na 15.00 uur, vertrek is verplicht voor 9.00 uur. Toeristenbelasting is niet inbegrepen in de prijs: volwassenen EUR 1,50 / PERSOON / DAG, kinderen 12-18 / EUR 0,75 / PERSOON / DAG Gebruik van airconditioning is niet inbegrepen in de prijs van het appartement: EUR 5 per dag.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
100% restitutie van aanbetaling bij annulering van 60 dagen of meer. 50% restitutie van aanbetaling bij annulering 30-60 dagen. 0% restitutie van aanbetaling bij annulering binnen 30 dagen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 70 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 3 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 20 km
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 20 km
  • Sportactiviteiten: 10 m
  • Discotheek: 3 km
  • Casino: 2 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Wellnesscentrum, zwembad, binnenzwembad, sauna, schoonheidscentrum in hotels in Petrčani - 15 km van Privlaka. Tennis, volleybal, basketbal, handbal, paardrijden, duiken, windsurfen, waterskiën, parasailing, jetski, fietsverhuur bij Holiday Resort Zaton - 10 km van Privlaka. In deze regio zijn er Nationale Parken: Paklenica, Kornati, Krka. Natuurparken: Vrana-meer en Telaščica
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Loznica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Augustus 2022
Uitstekend

Het appartement is extreem schoon en netjes, mooi en van alle gemakken voorzien. Het grote terras en het zeezicht zijn een absolute troef. De gastheren zijn volledig beschikbaar, gastvrij en erg aardig. Elke aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Graz,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2020
Het is tijd voor een echte vakantie!

We zijn al 13 jaar op vakantie als gezin, wat alleen maar de kwaliteit van de accommodatie bevestigt. We voelen ons al thuis en horen er thuis. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de grote hartelijkheid en gastvrijheid van de gastheren en de huiselijke sfeer. Letterlijk ziet alles eruit zoals beschreven. Het appartement wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke netheid en zorgvuldigheid, wat nog een reden is waarom we vaste gasten zijn. Elk jaar wordt er iets nieuws geïnvesteerd om de dienstverlening te verbeteren. Alles is binnen handbereik van winkels, speeltuinen voor kinderen, sportvelden tot restaurants. Perfect voor mensen die op zoek zijn naar rust, vrijheid en voor echtparen met kleine kinderen, want de zee met zandbodem en het zandstrand zijn extreem dichtbij.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Idrija,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2020
Geweldige accommodatie

We hosten deze bestemming al twintig jaar. Dit is een indicatie van uitstekende accommodatie. Het appartement is voorbeeldig, schoon en goed uitgerust. De ligging is rustig gelegen, vanaf het grote terras heeft u een prachtig zeezicht. De gastheren zijn erg vriendelijk en altijd beschikbaar om te helpen met een ontspannen en geweldig verblijf. In de omgeving is een grote speeltuin om te ontspannen en veel mogelijkheden voor andere vormen van recreatie. Iedereen kan iets voor zichzelf vinden. U kunt uw dorst en honger lessen in nabijgelegen buffetten en restaurants. Het aanbod is gevarieerd, de prijzen zijn gematigd. Alles wat geschreven staat, biedt ons een geweldige vakantie en welzijn.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marijana Grbić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Loznica heeft 42080 keer bekeken sinds 29.04.2019.