Appartementen VivaPrivlaka - De regio van Zadar

prijs vanaf € 70 per nacht
Beschrijving van de woning

Aangename appartementen in een rustige omgeving, gelegen op de eerste rij aan zee. De faciliteit bevindt zich op 10 minuten lopen van alle noodzakelijke voorzieningen voor een aangename vakantie, zoals een winkel, apotheek, kliniek, postkantoor, enz. Het strand bevindt zich in de directe omgeving van de faciliteit, op slechts 50 meter afstand. De faciliteit biedt ook parkeergelegenheid en de appartementen zelf bevinden zich op de tweede verdieping van de faciliteit, vanwaar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betalen kan via een bankrekening, maar ook ter plekke. Het bedrag van het voorschot is 25% van het totale bedrag van de accommodatieprijs. Het voorschot wordt op het moment van boeking op de bankrekening gestort en in geval van annulering is er geen mogelijkheid tot restitutie. De ideale aankomsttijd is tussen 13.00 en 17.00 uur en de vertrektijd is tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het bedrag van het voorschot is 25% van het totale bedrag van de accommodatieprijs. Het voorschot wordt op het moment van reservering op de bankrekening gestort en in geval van annulering is er geen mogelijkheid tot restitutie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 40 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
Soort strand
Beton,
Extra faciliteiten
Naast accommodatie bieden wij ook hulp bij het organiseren van boottochten naar enkele Nationale Parken en Natuurparken in de omgeving van Privlaka.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Viva
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 1 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Varaždin,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Rest

Appartement met een prachtig uitzicht op de zee. Vriendelijke gastheren. Strand direct onder het appartement, zandstrand 2 minuten lopen. Cafés, fastfoodrestaurants en restaurants liggen naast het strand.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vinko Zanki
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Viva heeft 12162 keer bekeken sinds 10.05.2023.