Appartementen Zitab Luxury Privlaka - De regio van Zadar

prijs vanaf € 160 per nacht
Beschrijving van de woning

Zitab Luxe appartementen liggen op slechts 30 meter van de zee in het kleine en rustige stadje Privlaka in de regio Zadar. Nieuw gebouwde faciliteiten met drie luxe appartementen bieden een perfecte en ontspannen vakantie in een prachtig ingerichte omgeving met een zwembad. De idylle van deze faciliteit kan worden genoten door gezinnen met kinderen, maar ook door jonge en oudere koppels. De ligging van de voorziening zelf is een groot pluspunt omdat de afstand tot overige voorzieningen zoals winkels, restaurants, apotheken dichtbij is (binnen max. 10 minuten lopen). Kortom, naast ruime accommodatie genieten de gasten van comfortabele grote bedstees, slaapkamers met airconditioning waarbij elke kamer een eigen airco en smart tv heeft, grote en ruime kledingkasten. Daarnaast zijn er getinte ramen, gemagnetiseerde binnendeuren, een grote dubbelvleugelige koelkast met water- en ijsblokjesmachine en een ruime en luxe set in de woonkamer. Uitgaan op uw terras, koffie drinken aan zee of aan het zwembad, of het nu op een ligstoel of op onze luxe bank is, u zult onvergetelijke momenten beleven

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling door de toerist die het appartement heeft gehuurd, gebeurt contant bij aankomst in het appartement of door betaling ten minste 7 dagen vóór aankomst in het appartement, en bij het maken van een reservering is het noodzakelijk om een aanbetaling te doen van 30% van de huursom. de totale reservering. De informatie voor de vooruitbetaling wordt verzonden via het e-mailadres van de gast. Na ontvangst van de aanbetaling wordt de reservering als bevestigd beschouwd en ontvangt de gast een voucher – bevestiging van de reservering – op zijn e-mail. Inchecken kan vanaf 16:00 uur. Uitchecken kan tot 10.00 uur. Dieren zijn niet toegestaan in de faciliteit. Bij binnenkomst in de accommodatie wordt een borg van € 300,- betaald, die aan de gast wordt terugbetaald als er tijdens het verblijf geen schade is geconstateerd. Naast de borgsom bij aankomst dient u € 100,- te betalen voor het schoonmaken van het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van het verblijf wordt het voorschot niet terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 50 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 1.2 km
  • Apotheek: 400 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Busstation: 8 km
  • Vliegveld: 35 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Bij aankomst in de accommodatie ontvangen onze gasten een welkome verrassing. De accommodatieprijs is inclusief beddengoed, handdoeken voor de binnendouches, toiletpapier voor de eerste dagen, handzeep en bodyshampoo, evenals basiskruiden in de keuken. Bezienswaardigheden en aanvullende inhoud die gasten tijdens hun verblijf kunnen zien, worden bij aankomst aan hen gepresenteerd en een paar dagen daarvoor ontvangt de gast een bericht waarin hij alles opschrijft wat hij moet weten bij aankomst in de faciliteit.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Zitab Luxury
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ana Roso Štajnkler
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Zitab Luxury heeft 3891 keer bekeken sinds 31.05.2023.