Appartementen Leon i ŽanaPrvić - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Prvić en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartement Leon is gelegen op de derde verdieping van het huis, volledig uitgerust met uitzicht op de jachthaven en de Adriatische eilanden. Het bestaat uit een slaapkamer, keuken met woonkamer en complete badkamer. Het tweede appartement is het studio-appartement Žana op de eerste rij naar de zee met een prachtig uitzicht, een veranda die lijkt op een eethoek en een ligweide, modern ingericht met badkamer, keuken en groot tweepersoonsbed. In de buurt zijn een paar restaurants, het Faust Vrančić Museum, het postkantoor, de winkel en de jachthaven. Het eiland is een paradijs zonder auto's en een mooie en schone zee. Het is mogelijk om het eiland doordeweeks 5 keer per dag per boot te bereiken, en 2 keer per dag op zon- en feestdagen. Het is mogelijk om met de boot en vanuit Vodice te komen. Er is ook een taxiboot die vanaf het vasteland, dus van Srima naar het eiland, vaart.Bij de pier is het mogelijk om de auto op de parkeerplaats te laten staan voor een dagprijs van 36 kuna.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
vooruitbetaling van 30 procent. aankomst vanaf 14.00 uur en vertrek tot 10.00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 20 m
  • Restaurant: 20 m
  • Dokter: 20 m
  • Postkantoor: 10 m
  • Vliegveld: 80 km
  • Haven: 20 m
  • Nationaal Park: 17 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Een welkomstdrankje is inbegrepen, evenals een gratis ligplaats in de buurt van het appartement.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Leon i Žana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Surány,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2021
De feeëndoos van Prvic Luka

We kwamen per ongeluk bij Prvić Luka en ook bij het appartement Leon in verband met het ongeval. Onze behoeften waren om het appartement erg schoon, klein te hebben en een terras met uitzicht op de zee te hebben. Wat ons het beste opviel, was het Franse balkon met uitzicht op zee, dat met te openen glazen wanden in een luchtruimte met het interieur is geplaatst. We vonden het geweldig dat het altijd zo was alsof we aan zee waren, zelfs als we binnen waren. Zelfs de stormachtige zee hebben we van binnen genoten. Het appartement - dat van alle gemakken is voorzien: ingerichte keuken, handdoeken, etc., zeer schoon - ligt op een perfecte locatie, in de haven, maar toch in een rustige straat. Het hele kleine eiland is het toonbeeld van rust. In de ochtend werden we wakker met de bel van de nederzetting, overdag omringde het gebrul van krekels ons op het eiland, in de kristalheldere zee, in de rotsachtige baaien. De gastheren zijn erg aardig en attent: bij aankomst wachtte ons een gekoelde limonade.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2020
Vrede voor het einde van het jaar

We brachten een paar ontspannen, rustige dagen door in een gezellig, opgeruimd appartement met een prachtig uitzicht en lieve gastheren, die discreet maar altijd vriendelijk en beschikbaar waren en ons al voor aankomst nuttige instructies gaven. We kennen het eiland al heel lang en dit appartement is geweldig gelegen om te genieten van de ontspannen levendigheid die beide plaatsen op het eiland bieden, dichtbij het water, winkels, restaurants ... De accommodatie zelf rechtvaardigde alle verwachtingen die we hadden op basis van de beschrijvingen en foto's, de kamers hebben de juiste afmetingen voor een getrouwd stel met een kind in de leerplichtige leeftijd. Alle kamers hebben hoge plafonds en zijn luchtig en er was bijna geen airconditioning nodig. Een grote dubbele openslaande deur geeft een wijds en prachtig uitzicht op zee en wekt de indruk van een buitenruimte in plaats van een balkon of terras. Het appartement is toegankelijk via een interne trap, maar op de begane grond is er ruimte voor fietsen en strandspullen. Zeker aan te bevelen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Snježana Mikulandra Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Een paar jaar geleden ging ik naar het pensioen en ik heb de APPARTEMENTEN heb ik besloten om te huren. Ik werk graag met mensen en ik denk dat ik aan het doen ben goed in het bijzonder met de toeristen die willen voor een bezoek aan ons mooie land en onze eilanden. ENGELS SPREKEN POMALO zo veel dat we het eens kunnen worden. Ik hoop dat u tevreden bent met mij zal zijn en het eiland bezoeken.

De advertentie Appartementen Leon i Žana heeft 26156 keer bekeken sinds 13.10.2017.