Appartementen VickoPrvić - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 80 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Prvić en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Wij verhuren 3 appartementen. Twee zijn 65m2 groot en één is 125m2 met een overdekt terras van 80m2 en een open terras van 50m2. Appartementen van 65m2 hebben 2 slaapkamers, badkamer met wasmachine, balkon, keuken, eetkamer, strijkijzer, strijkplank, haardroger, airconditioning, tv, wifi, babybedje, babyvoedingsstoel, eigen handdoeken, een eigen bed linnengoed, horren voor de ramen, barbecue naast het huis. Het appartement van 125m2 heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, eetkamer, keuken met vaatwasser en wasmachine, TV, wi-fi, kinderbedje, babyvoeding stoel, strijkijzer, strijkplank, haardroger, eigen handdoeken, eigen beddengoed, je eigen barbecue. De appartementen bevinden zich op het eiland Prvić in Šepurine, 80 meter boven de zandstranden. Elk appartement is volledig uitgerust. Onze gasten hebben de mogelijkheid om een boot Adria 501 te huren voor dagtochten rond de baaien en het ontdekken van de naburige eilanden. We verhuren ook een zeilboot van 12m BAVARIA 39 CRUISER met 3 hutten, 6 1 slaapplaats, 2 toiletten, TV, bijboot .... (Info. Op 098 / 714-454, Vicko)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Pas nadat u 20% van de totale prijs heeft betaald op de rekening die wij, na contact met ons, naar uw adres sturen, wordt het gewenste appartement geacht voor u gereserveerd te zijn in de periode die u uitkomt (die u kunt volgen in de bezettingskalender). e-mail. De reservering is tevens een voorschot dat bij de uiteindelijke prijs is inbegrepen! Min. aantal nachten is 3. Registratie van u en uw familie of vrienden TZ evenals betaling van het resterende bedrag van de huur voor de gehele periode wordt gedaan bij uw aankomst in het appartement, evenals een borg van 100 euro voor het geval van schade, die bij inspectie van het appartement op de dag van vertrek worden geretourneerd. Wij verzoeken u vriendelijk het appartement achter te laten in de staat waarin u het heeft aangetroffen. Aankomst: vanaf 15.00 uur Vertrek: tot 10.00 uur Wij wensen u een prettig verblijf in ons huis.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Alle passagiers die bij terugkeer naar hun land een negatieve Covid-19-test moeten overleggen, kunnen de test in Kroatië afleggen. Hieronder vindt u meer gedetailleerde informatie over testmogelijkheden in ons gebied; VODICE; QUICK ANTIGEN TEST, testpunt in de stad Vodice, Polikliniek Gemini, prijs 250kn, adres: Obala Vladimira Nazora bb, Vodice, bestellen is verplicht per telefoon +38522443888, bemonstering donderdag en zaterdag van 9-11u, en de resultaten zijn klaar de dezelfde dag rond 15u. IBENIK; PCR-test, prijs 490kn, polikliniek Analiza, stad Šibenik, adres: Ante Šupuka 10 (begane grond van City life center), telefonisch bestellen is verplicht + 38522688888, van maandag tot vrijdag, de bevinding is dezelfde dag klaar. QUICK ANTIGEN TEST is klaar in 15 minuten, prijs 150kn.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Treinstation: 2 km
  • Vliegveld: 50 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 500 m
  • Discotheek: 1 km
  • Casino: 1 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Indien nodig hebben we u een parkeerplaats in de stad Vodice geboden tegen een prijs van 20kn / dag (3 euro) die u bij aankomst op de parkeerplaats betaalt. Wij sturen u het parkeeradres volgens onze definitieve afspraak. Voor vervoer naar ons belt u taxiboot Vitić; 091 / 307-8157. Als uw gastheren staan wij van 0-24u tot uw beschikking om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, en we hopen op wederzijdse tevredenheid. Roken is toegestaan op het balkon van het appartement! De dienstregeling van de reguliere veerdienst - JADROLINIJA, die 5 keer per dag vaart, is: http: // www. zeil lijn. hr / docs / default-source / red-plovidbe / 2015/505-vansezona-2015-hr. pdf?sfvrsn = 2 Bedankt. :)
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Vicko
Anđelko Kursar Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Spaans,
Meer informatie over de verhuurder

Beste vrienden, als u meer foto's wilt zien en uw gastheren beter wilt leren kennen, bezoek ons dan op onze Facebook-pagina: APPARTEMENTEN VICKO. Een prettige dag en vriendelijke groeten, Kursar familie :)

De advertentie Appartementen Vicko heeft 37933 keer bekeken sinds 09.03.2014.