Appartement KapelinPula - Istrië

prijs vanaf € 58 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig en modern ingericht appartement voor twee personen in een woongebouw op de eerste verdieping, tegenover de hoofdstraat (rustige omgeving, uitzicht op de tuin). Het gebouw ligt op 5 minuten lopen van winkelcentra, een apotheek, een restaurant en een fitnesscentrum, en op 10 minuten lopen van het stadscentrum. De parkeerplaats bevindt zich achter het gebouw. Er is een bushalte voor stadsvervoer in de directe omgeving, dus andere plekken in de stad en stranden zijn goed bereikbaar met de bus. Het appartement is onlangs geregistreerd, in februari 2023.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Mogelijkheid tot contante betaling op de dag van aankomst (voorschot van 15% tot 20% bij boeking, te voldoen op girorekening). Minimum verblijf 3 dagen. De aanbevolen tijd om het appartement binnen te gaan is 14.00 uur en het verlaten van het appartement om 10.00 uur op de laatste dag van uw verblijf. De prijs is inclusief: check-in, schone handdoeken en bedlinnen, gebruik van de airco tijdens het verblijf in het appartement en eindschoonmaak.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Strand: 5 km
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 500 m
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 3 km
  • Treinstation: 3 km
  • Sportactiviteiten: 2 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Kapelin
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Šibenik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2023
Vriendelijke gastheren, mooi appartement!

Een plek die te wensen overlaat als u naar Pula komt voor zowel een kort als een lang verblijf, met of zonder uw eigen auto. Omdat er een openbaar vervoerstation in de buurt is, kun je gaan en staan waar je wilt - en er is een directe lijn naar het busstation in ongeveer 15 minuten. U kunt het stadscentrum ook in ongeveer 15 minuten lopen bereiken. Het ligt in een rustige buurt, een winkel ligt aan de overkant van de straat - wat een extra pluspunt is. Het appartement trekt je in eerste instantie, je voelt het meteen als je eigen huis. Een schone, goed uitgeruste badkamer, een ruime keuken en woonkamer, een balkon dat je vanuit deze kamer kunt betreden en de slaapkamer is een fijne plek om te ontspannen. Het was geweldig om Pula te verkennen, wetende dat je zo'n geweldige plek hebt om uit te rusten. En hosts die alles tot in detail uitleggen en tot je beschikking staan. De beste aanbevelingen voor hen en hun appartement!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ljubljana,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2023
We zouden terugkomen

Het appartement was extreem schoon met een aangename geur, we voelden ons snel erg thuis en comfortabel. Het centrum van de stad en de arena van Pula liggen op 15 minuten lopen, uitstekende stranden liggen op 10 minuten rijden met de auto. Sterk aanbevolen voor koppels.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Erkenning

We zullen u graag opnieuw verwelkomen.

Karlovac,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, April 2023
Volledige rust

Het appartement is comfortabel, ruim en mooi ingericht. De keuken bevat alles wat je nodig hebt, van accessoires, evenals de badkamer, die op een hoog niveau van netheid is. De slaapkamer ruikt heerlijk en de rust is een groot pluspunt. Als de weg ons brengt, zien we elkaar weer.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Vesna i Neno Bukovac Aanbieder vanaf 2017
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
De advertentie Appartement Kapelin heeft 5937 keer bekeken sinds 25.02.2023.