Appartementen DanijelaRab Banjol - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 55 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rab Banjol en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartementen in een familie villa gelegen in het dorp Barbat op Rab, in de buurt van het zandstrand Padova II en Padova III (een twee minuten lopen naar het strand). Het ligt op 15 minuten lopen naar de stad Rab promenade, kan worden gebruikt en Taxi-boot en op die manier voorkomen dat problemen met parkeren in het centrum van de stad, evenals de kosten van het parkeren. Het terras suites bieden uitzicht op de zee en de oude stad, in de tuin zijn voorzien van parkeerplaatsen. In de tuin is er een barbecue die gasten kunnen gebruiken, en met hem een ​​tafel op het terras, alles in een natuurlijke schaduw van een grote boom. In de omgeving zijn er diverse goede Rab restaurant met uitstekende zeevruchten. Als u besluit om vakantie met ons, wij denken dat u zult genieten.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Minimum voorschot 100 E, wordt het saldo wordt betaald bij aankomst. Aankomsttijd na 11 uur van de eerste dag van de gereserveerde tijd. Vertrek per 10 uur op de laatste dag van de reservering.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Tankstation: 500 m
  • Sportactiviteiten: 50 m
Soort strand
Zand,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Danijela
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Danijela, April 2017
allemaal super

Mijn vrouw en ik verbleven twee jaar geleden, een groot appartement met alle voorzieningen, een geweldige locatie, mooi uitzicht, vriendelijke gastheren beschikbaar voor alle vragen. Een aanrader.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Rijeka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Danijela, Juli 2015
Hemel op aarde

Al jaren, ik kijk uit naar ons volgende verblijf in deze prachtige plek. Rust en wakker worden met de vogels, en het uitzicht vanaf het balkon en een slecht humeur onmiddellijk verbeterd. Het strand kan worden verlaagd in een badpak, en als je wilt wat entertainment kan een korte wandeling naar de stad of vijf minuten met de auto. Aangename mensen die zijn er altijd als je iets te hulp nodig. Meestal appartementen Danijela zijn voor mij iets prachtigs voor jaar en ik woon in hen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Danijela Pende Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Danijela heeft 8338 keer bekeken sinds 02.07.2015.