Villa PetracRab - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 65 per nacht
Beschrijving van de woning

Op het eiland Rab, in Banjol, is er een klein schiereiland genaamd Petrac, waar onze villa zich bevindt. Villa Petrac is een nieuw gebouwde villa met een familiale sfeer. De villa heeft 13 luxe ingerichte appartementen. Alle appartementen hebben een prachtig uitzicht op zee, 50 parkeerplaatsen met een terras aan zee met het geluid van golven, natuurlijke schaduw van palmbomen en pijnbomen. Vanaf het terras van Villa "Petrac" is er een betoverend uitzicht op de lantaarns van de eilanden Dolina (Island of Tears), Školja (Island of Happiness), Frkanja (Island of Love) en Galofarin (parting Reef), silhouetten van de millennial Municipio Arba Barbat-kanaal van waaruit schepen en jachten de haven van Rab binnenvaren. Naast de villa is er een promenade met baaien en stranden die helemaal naar de stad Rab leidt. Dit alles in de directe omgeving van onze bezoekers - een echte uitdaging voor toeristencamera's. Het personeel van Villa Petrac wenst u een prettig verblijf en veel succes.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
- Voorschotbedrag 30% van het totaalbedrag. - Bij verlate aankomst of vervroegd vertrek wordt 100% van de totale prijs in rekening gebracht. - Annulering minder dan 8 weken voor aankomst - verlies van voorschot. - Wij houden uw reservering 2 dagen vast. Als we het voorschot in die periode niet ontvangen, annuleren we je reservering. - Het resterende bedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aankomst te zijn betaald.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
- Bij verlate aankomst of vervroegd vertrek wordt 100% van de totale prijs in rekening gebracht. - Annulering minder dan 8 weken voor aankomst - verlies van voorschot. - Wij houden uw reservering 2 dagen vast. Als we het voorschot in die periode niet ontvangen, annuleren we je reservering. - Het resterende bedrag dient uiterlijk 3 dagen voor aankomst te zijn betaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 1.9 km
  • Apotheek: 1.8 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 100 km
  • Haven: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
- Welkomstdrankje bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Villa Petrac
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Novi Sad,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2023
Geweldig!

Zeer mooie accommodatie, op een mooie locatie. De eigenaar probeert er alles aan te doen om de vakantie nog fijner te maken!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Herbrechtingen,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Januari 1970
Villa Petrac - Banjol, Rab

We waren in 2021 voor het eerst in Kroatië op het eiland Rab en we maakten onze zomervakantie met het gezin in Villa Petrac. We werden zeer, zeer hartelijk ontvangen. De appartementen zijn mooi en uitgerust met alles wat je nodig hebt. We hadden ook onze eigen parkeerplaats bij het huis. De villa ligt direct aan zee aan de strandpromenade. Op de nabijgelegen camping zijn broodjes voor het ontbijt verkrijgbaar. De stad Rab ligt op loopafstand. Als je wilt, kun je ook de taxiboot nemen. Je krijgt om de twee dagen nieuwe handdoeken en na een week vers beddengoed. De verhuurders staan altijd voor je klaar. Het is ons zo goed bevallen dat we er in 2022 weer op vakantie zijn gegaan. In 2023 zijn we er weer en kijken er enorm naar uit.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
Pregrada ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juni 2022
Indrukken

Alles was boven verwachting. Aangename ruimte, perfecte ligging, vriendelijke en benaderbare eigenaren. En het beste van alles, een mooi en ruim terras. Wij raden het iedereen aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Biljana Dijanežević Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Slowaakse, Sloveens, Russisch,
De advertentie Villa Petrac heeft 16584 keer bekeken sinds 19.10.2021.