Appartementen IrenaRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Een ideale plek voor een familievakantie. Het strand, café, winkel en restaurant liggen binnen een straal van 200 meter. Als u van een actieve vakantie houdt, ligt niet ver van het appartement de heuvel Ljubljana, die u te voet of met de auto kunt bereiken. Vanaf de heuvel is er een prachtig uitzicht over de hele plaats, en als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de heuvel en onze plek zullen we je dat graag vertellen. . Als je graag rondhangt en pompoenen speelt (balote, boće), zullen we je graag accepteren in het spel. De enige voorwaarde is goede wil. Huisdieren zijn toegestaan. :)

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
aankomsttijd: 14: 00 vertrektijd: 10:00 uur
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Het is noodzakelijk om 30% van de aanbetaling te betalen.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 400 m
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Busstation: 25 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Grote open haard voor het huis die gemeenschappelijk is voor alle huurders, parkeerplaats
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Irena
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ivanja Reka,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Aanbeveling

We raden het aan, het appartement is schoon en goed uitgerust met alles wat we nodig hadden, het ligt dicht bij het strand, de bakker, het restaurant en de winkel. De lokale bevolking is vriendelijk, behulpzaam en onopvallend. Alles wat u nodig heeft voor een aangename familievakantie

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Łódź ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2022
Een heerlijk uitje

Appartementen zeer schoon, goed uitgeruste keuken, er ontbrak niets. De gastheren zeer behulpzaam en aardig, zorgzaam voor gasten. Een heerlijke plek voor een gezinsvakantie. Kiezelstrand, er is een springgebied, weinig mensen. Wij adviseren met een gerust geweten. Heel erg bedankt!!!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Legionowo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Prachtige plek!

Een prachtige plek met geweldige gastheren. Alles zoals beschreven. Irena en Paula zijn zeer vriendelijke mensen die goed voor hun gasten zorgen. Sensationeel, telefonisch contact, we werden regelmatig van alles op de hoogte gehouden. We werden getrakteerd op groenten en fruit uit de tuin en constant gevraagd of we iets misten. Een verblijf in het appartement 2 + 2 was een echte rust voor ons! Appartement zeer schoon en uitgerust met alles wat je nodig hebt. (airconditioning, wifi, tv) slaapkamer, woonkamer, badkamer en volledig uitgeruste keuken. We hadden een mooi groot terras en een tuin met barbecue tot onze beschikking. Plus een grote parkeerplaats. Dicht bij het strand (200 m), winkel en restaurant (300 m) en tegelijkertijd buiten de gebaande paden, waar rust en stilte. We zullen een verblijf bij Irena en Paula aanbevelen aan onze vrienden, en omdat we in de buurt zijn, zullen we zeker bij haar terugkomen. Het is een perfecte plek voor gezinnen met kinderen.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Paula Miočić Aanbieder vanaf 2020
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Paula. Ik ben 21 jaar oud en ik ben een student. Ik help mijn familie met adverteren en het boeken van appartementen.

De advertentie Appartementen Irena heeft 22238 keer bekeken sinds 15.06.2020.