Appartementen MaraRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen bevinden zich in de rustige omgeving van Ražanac, zonder lawaai en luidruchtig verkeer. Ze zijn ideaal om te ontspannen en te genieten van het vakantieseizoen. Ze bevinden zich op de bovenste verdieping van een gezinswoning. Elk appartement bestaat uit twee aparte kamers, een keuken en een badkamer. Appartementen zijn uitgerust met alle nodige voorzieningen, waaronder airconditioning, internet en satelliet-ontvanger. Elk appartement heeft een balkon met uitzicht op de zee en de berg Velebit. De accommodatie heeft ook een grote tuin met de mogelijkheid om een ​​boot met aanhanger te parkeren. De accommodatie ligt op 5 minuten lopen van het strand en het centrum met winkels, restaurants, een postkantoor, een ambulance, een apotheek, markten, bibliotheken en alle andere noodzakelijke voorzieningen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij het maken van een reservering, is het noodzakelijk om 20% van het totale bedrag van de overeengekomen prijs en het resterende bedrag bij aankomst te betalen. CHECK IN - tot 14:00 uur; CHECK-OUT - tot 10:00 uur (mogelijkheid van overeenkomst).
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 80 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 200 m
  • Tankstation: 20 km
  • Busstation: 20 km
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 200 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 20 km
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 30 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Je kunt nog steeds onze zelfgemaakte wijn en groenten vinden en we kunnen op traditionele wijze vis en vlees regelen. De prijs is inclusief (parkeren, wi-fi, toeristenbelasting, airconditioning, satelliet-tv, huisdieren). In ons aanbod hebben we nog 3 appartementen: appartement Maris, appartement Nina West en appartement Nina Istok. Neem voor alle verdere informatie en vragen contact met ons op.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mara
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 5 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Pécs,
Erg goed (4/5) Verbleven in A4+1, Juli 2020
Dank u

Heel erg bedankt, we hielden van het appartement. Comfortabel, ruim en schoon, de gastheren zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik kan iedereen alleen accommodatie aanbevelen. Razanac is een mooi, rustig stadje met een kristalheldere kust.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
:)

Heel erg bedankt, we zijn blij dat je het leuk vond om in ons appartement te verblijven.

Siedlce,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Mara, Juli 2017
aanraden

Een paar dagen geleden heb ik terug van een verblijf, en ook het appartement aanbevelen. Het schoon en niets ontbreekt, 5min naar de stranden. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. Razanac is een rustige plek. Ps. Dank u voor de heerlijke cherry tomaten rechtstreeks uit de tuin We hopen dat we ooit, will be back !!. Gegroet!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
:)

Puno Hvala komentářů op, geef het aan ons Drago ste zadovoljni! pozdrav

Legnica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Mara, Juni 2017
aanraden

We raden het appartement, schoon en niets ontbreekt. Eigenaren geweldige mensen, maakte ons thuis voelen. Zeer schone zee. Er zijn maar weinig mensen adviseren Peter, Michael, Philip, Martin.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
:)

Dank u wel, we zijn blij dat je gelukkig bent. groeten

Toon alle beoordelingen
Tina Miletić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Russisch,
De advertentie Appartementen Mara heeft 46955 keer bekeken sinds 04.04.2016.