Stacaravan AnitaRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 50 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanac en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

De huisjes bevinden zich in Camp Planik, in een rustig dennenbos bij de ingang van Ražanac. Honderd meter van de ingang van het kamp is de Tommy-supermarkt (geopend ma-za tot 21.00 uur en op zondag tot 20.00 uur) Naast winkels, niet ver van het kamp is er ook een tandarts, apotheek, Hrvatska Pošta, Tisak, een bibliotheek, een visafslag, een kavel en diverse horecagelegenheden. Het stadscentrum ligt op ongeveer 400 meter afstand van de ingang van het kamp. Het strand ligt op ongeveer 650 meter afstand. Binnen een straal van enkele km vindt u diverse stranden. In de omgeving zijn Pag, Zadar, Nin, Paklenica National Park... De huisjes zijn geschikt voor twee volwassenen en twee, d.w.z. drie kinderen. De afmeting is 8x4 ofwel 24 m2 met een terras van 18 ofwel 9 m2. Elk huisje heeft een parkeerplaats voor het terras met een prachtig uitzicht op Velebit.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De voorwaarden die op de website van Planik Autocamp worden vermeld, zijn van toepassing: https://www.planik.hr/hr/opci-uvjeti/ In het algemeen geldt het volgende: - voor het reserveren van accommodatie is een aanbetaling vereist, afhankelijk van het geselecteerde betalingsmodel - de rest van het bedrag wordt betaald uiterlijk 15 dagen voor het begin van het gebruik van de service, de verblijfsbelasting wordt aan de camping betaald volgens de geldige prijslijst. Kinderen onder de 12 jaar zijn vrijgesteld van het betalen van de verblijfsbelasting, van 12-18 jaar betalen ze 50% van de belasting. De eindschoonmaak wordt door het kamp in rekening gebracht voor een bedrag van EUR 50, ongeacht het totale aantal nachten.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
De voorwaarden die op de Planik Auto Camp-website worden vermeld, zijn van toepassing: https://www.planik.hr/hr/opci-uvjeti/
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Postkantoor: 400 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Andere faciliteiten: - gratis internet aangeboden door het kamp voor bezoekers - TV - terras met tafel en stoelen - ingerichte keuken - badkamer met douche - airconditioning, mogelijkheid tot koeling, luchtdroging en verwarming - fris beddengoed - niet-rokers faciliteit - vuur brandblusser - elektrische grill
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Anita
Anita Tkalčec Krznarić Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Stacaravan Anita heeft 10208 keer bekeken sinds 09.07.2022.