Appartementen ReginaRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Ražanac en De regio van Zadar!
Beschrijving van de woning

Appartement Regina is een comfortabel appartement dat plaats biedt aan maximaal 6 personen. Het is uitgerust met airconditioning en internet (Wi-Fi). Het huis ligt dicht bij het centrum en het kiezelstrand is ongeveer 300 meter. Parkeren en grill in de tuin. Beschrijving: ap / 4 2, 1; grootte 60qm, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een grote woonkamer met keuken en eetkamer, slaapbank, een badkamer (douche / toilet) met een wasmachine, balkon, ca 20qm. House Regina ligt in de eerste rij naar de zee en ligt op ongeveer 30 meter van het rotsachtige strand. Het bestaat uit een slaapkamer met airconditioning ap / 2 2 en is geschikt voor maximaal 4 personen. begane grond; grootte 45qm, slaapkamer, woonkamer met keuken en eetkamer, een slaapbank voor 2 personen, badkamer (douche / toilet) met een wasmachine, terras met uitzicht op zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om uw reservering, een voorschot (ongeveer 30% van het totaal) te bevestigen, wordt de rest betaald ter plaatse, op de dag van aankomst. Inchecken: vanaf 14.00 uur. Check-out: tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Regina
Branko Olić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Regina heeft 6459 keer bekeken sinds 02.03.2015.