Vakantiehuis LelaRažanac - De regio van Zadar

prijs vanaf € 110 per nacht
Beschrijving van de woning

Het huis met een spectaculair uitzicht, tuin en terras ligt op 120 m van het strand (en biedt gratis gebruik van de buitendouche) gelegen in Ražanac, een pittoreske toeristische plek aan de voet van de Velebit-berg (zie foto's). Prachtige kiezelstranden, kristalhelder water, rijke onderwaterwereld en talloze restaurants bieden alles wat u nodig heeft voor een echt leuke vakantie. Elke ochtend is de Bazar (markt) in het centrum (afstand 400 m) geopend en biedt dagelijks gevangen vis en biologische groenten en fruit. Er is ook een privéparkeerplaats en snelle gratis WiFi. Het huis is uitgerust met alles wat een gezin nodig heeft (ook gezinnen met kleine kinderen - kinderbedjes etc.) of een groep gasten tot maximaal 5 volwassenen. Er zijn ook zitplaatsen buiten beschikbaar, evenals ligstoelen voor aangename leesmomenten en/of ligweiden in de voortuin. Er is een terras met uitzicht op zee (ongeveer 12 m2 en 2,5 m boven zeeniveau) in de tuin om 's nachts te genieten van de prachtige zonsondergang en de sterren, maar ook om te dineren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Een schoonmaaktoeslag van € 50 per verblijf, een toeslag voor beddengoed/handdoeken van € 50 per verblijf en een huisdierentoeslag van € 50 (per huisdier) per verblijf worden toegevoegd aan de totaalprijs van de accommodatie. Om de gevraagde dagen officieel te reserveren, moet de gast 30% van de totaalprijs (inclusief € 50,- eindschoonmaak, € 50,- linnen-/handdoektoeslag en € 50,- huisdierentoeslag) vooraf betalen op de rekening die tijdens het verblijf wordt verstrekt. het proces reserveringen. De resterende 70% kunt u bij aankomst betalen. Toeristenbelasting, parkeren, WI-FI, satelliet-tv, airconditioning zijn bij de prijs inbegrepen. Check-in tijd is van 13:00 tot 23:00 uur, check-out tijd is tot 09:00 uur. Wij, man en vrouw, zijn altijd beschikbaar tijdens uw verblijf omdat we in de buurt van de accommodatie wonen. OPMERKING: De dichtstbijzijnde stad is Zadar, op 24 km van Ražanac, op 20 minuten rijden met de auto (je kunt ook 3 keer per dag (ochtend, middag en avond) met de bus reizen van Ražanac naar Zadar en vice versa). In Ražanac is alles op loopafstand. De luchthaven ligt ongeveer 25 km van de rand van de stad Zadar.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Volgens ons bedrijfsbeleid wordt, als de annulering binnen 60 dagen vóór de aankomstdatum wordt gedaan, 30% van het reserveringsbedrag van de totaalprijs NIET terugbetaald.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 80 m
  • Strand: 90 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 100 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 100 m
  • Treinstation: 20 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 80 m
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 19 km
  • Casino: 20 km
  • Nationaal Park: 250 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Alle gasten die hun aankomst hebben bevestigd, hebben een selectie welkomstdrankjes in de koelkast, zoals frisdranken zoals sap, mineraalwater, maar ook alcoholische dranken zoals bier. Het huis ligt op een zeer rustige plek en er is helemaal geen verkeer. De bevolking houdt zich van oudsher bezig met landbouw en visserij. Daarom staat dit gebied bekend om zijn hoogwaardige olijfolie en wijnen, maar ook om de delicatessen van zeevruchten. Het centrum ligt op slechts een paar minuten afstand van cafés, apotheken, restaurants (die fastfood, een grote verscheidenheid aan pizza's, maar ook heerlijke zeevruchten en een ruime keuze aan zowel binnenlandse als buitenlandse gerechten aanbieden), een postkantoor, slager, bakker, winkels, bibliotheek, centrum voor gezondheidszorg (werktijden: dinsdag en woensdag 14:00-19:00 uur, maandag, donderdag, vrijdag 08:00-14:00 uur), kerk, etc.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Lela
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Ive Lilic Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans, Russisch,
Meer informatie over de verhuurder

Groet. Onze prioriteit is veilige en ononderbroken hosting via apartmanija.hr. We zijn gepensioneerd en ontmoeten graag nieuwe mensen. Als u van plan bent om in ons aangename, rustige huis te verblijven met een prachtig uitzicht en toegang tot de kristalheldere zee langs de prachtige Dalmatische kust, zullen wij u en uw dierbaren, inclusief uw huisdieren, graag ontvangen.

De advertentie Vakantiehuis Lela heeft 13050 keer bekeken sinds 29.07.2021.