Appartementen BilicRažanj (Rogoznica) - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 85 per nacht
Beschrijving van de woning

De familie Bilić heet u welkom in hun appartementencomplex in Ražnje. Het is een klein toeristisch dorp voor een grote familievakantie. Bezoek ons en ontdek alle charmes van een klein toeristisch stadje, de prachtige zee en de Kroatische gastvrijheid. Rond Villa Bilić zijn er allerlei soorten stranden, van zand en kiezel tot steen en beton.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om de reservering te bevestigen, is het noodzakelijk om een aanbetaling van 30% van de totale prijs te doen. De rest van de betaling gebeurt op de eerste dag van uw aankomst in contanten. Voor de schoonmaak van het appartement wordt 50 EUR in rekening gebracht. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen. Reserveringen voor grote groepen zijn niet toegestaan.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
bij annulering binnen 30 dagen voor aankomst wordt de aanbetaling gerestitueerd, minus de bankcommissie.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Vliegveld: 25 km
  • Discotheek: 20 km
  • Nationaal Park: 15 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Op 15 km van Villa Bilić ligt het Nationaal Park Krka met prachtige watervallen, flora en fauna. Krka National Park wordt jaarlijks door meer dan 500.000 mensen bezocht. Voor gekke avondjes uit, in de buurt van Raznje, is er de Aurora nachtclub, waar jongeren uit alle delen van Dalmatië naartoe gaan. Het beslaat meer dan 250 vierkante meter en is de hele nacht open. Misschien geeft u de voorkeur aan een rustig, intiem diner met uw gezin...dan moet u zeker een bezoek brengen aan Rogoznica, dat op slechts 2 km van Raznje ligt. . Als je niet zo ver wilt gaan, dan kun je dineren in een restaurant in Ražnje zelf. In Ražanj zijn verschillende duikscholen actief. De kristalheldere zee en het rijke zeedierenleven staan garant voor urenlang plezier.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Bilic
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
BISTRINCI,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, Juli 2023
Perfect

Alleen maar lof voor dit appartement, d.w.z. de hele faciliteit. Zeer net en schoon appartement met uitstekende voorzieningen. Alles is zoals op de foto's. Een pluim voor de gastheren voor hun vriendelijkheid en gastvrijheid.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Köln,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Bilic, Augustus 2016
Zoals een droom

Hoi team, Er zijn plaatsen in de wereld, zoals en zo is, en er zijn mensen die je moet bezoeken en te vinden. Gescheiden van het massatoerisme, op grote schaal in de prachtige baai die in de ochtend ziet eruit als een meer, kristalhelder water, klein kiezelstrand in harmonie met de natuur, betonplaten (typisch voor Kroatië) werden er door de liefde geplaatst, niet te groot, de eigenaar opgezet met een gevoel overal kan worden opgezet paraplu's en het gebruik van ladders zelfs kinderen kan geen gevaar voor zwemmen. Dit kleine, slaperige dorpje de mooie naam Mezaroca ligt op 2 km afstand van Ražanj, een kleine supermarkt, een restaurant met de mooiste zonsondergang die ik ooit heb in al mijn reizen, zowel direct onder Villas Bilic gezien. Villa Bilic, waar ik was gevestigd, valt op door het feit dat de eigenaar spreekt heel het leven van de Duitse, zijn zoon Teo zeer goed Engels, en beide hebben talent uw gasten om zorgeloos en rustige vakantie boog. De goede ziel van het huis Bilic is een huisvrouw Ifeta. 24 uur per dag beschikbaar voor alle gasten, ongeacht hun nationaliteit, volledig toegewezen. De zuiverheid wordt dagelijks bevestigd, haar beddengoed is zo wit dat ik nog nooit zo'n geur van lakens en hetzelfde hebben gezien, en in een flits terug naar de kindertijd. Dus kijk en kamers. Nieuw (stil) airconditioners elke nacht zorg voor een goede nachtrust. Nieuw zwembad met een groot terras van waaruit u uit leželice zonder hindernissen een uitzicht over de baai ongeëvenaarde is de mooiste op deze prachtige plek. Deze plek om te vertrekken, om weg te gaan over de weg naar Rogoznica, is makkelijk om te onderhandelen met de taxi boot in slechts tien minuten, een mol is vanaf de villa op slechts een paar meter. Wat men zoekt te vinden in Rogoznica. Kleine winkel voor huishoudelijke artikelen en de vismarkt, waar u gemakkelijk vis die vervolgens in de avond werd ik voorbereiden op de grill met Stipe kunt kopen. Stipe voor het evenement kosteloos ter beschikking gesteld hout van olijfbomen voor aanmaakhout en Ifeta handige verkrijgbaar met tips over de voorbereiding. Hartelijk dank voor deze heerlijke vakantie u!

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Osijek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Bilic, Juli 2016
Alle lof en aanbevelingen 100% !!!!!!!

Een prachtige plek om uw lichaam en ziel te rusten. Accommodatie en meer dan uitstekend. Luxe appartementen met prachtig uitzicht (met name de beet van de zon). Het is vooral goed zwemmen in het zwembad bij zonsondergang !!! De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. De aanbeveling voor iedereen die wil om te rusten !!! Wij zijn hier om te rusten en het volgend jaar !!!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Teo Bilić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Bilic heeft 67038 keer bekeken sinds 19.06.2015.