Vakantiehuis AdrianaRažanj (Rogoznica) - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

De baai Stivasnica gelegen vakantiehuis Adriana. Het ligt op slechts een steenworp afstand van de zee alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie in de warme zomerdagen, of u nu komt met familie of vrienden bevat. Er zijn drie slaapkamers, een woonkamer, keuken en badkamer. Het huis is een ruime tuin met een duidelijk zicht op de horizon en romantische zonsondergangen. Wees onze gasten en we zullen ons best doen om vriendelijke gastheren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Strandstoelen en parasols op het strand, Wi-Fi, airconditioning en eindschoonmaak zijn inbegrepen in de prijs. Een persoon meer dan 10 EUR / dag
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 500 m
  • Dokter: 10 km
  • Apotheek: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Postkantoor: 10 km
  • Tankstation: 17 km
  • Busstation: 30 km
  • Treinstation: 55 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 10 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 10 km
  • Nationaal Park: 55 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Onze gasten worden verwelkomd met een welkomstdrankje. U hebt het gebruik van de grill buiten, douches en een parkeerplaats. Wij bieden ook de mogelijkheid om te linken naar de boot naar 6m in de voorkant van het huis.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Vakantiehuis Adriana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 10 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
GLASGOW,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Mei 2023
De meest ongelooflijke perfecte, rustige, ontspannende, vlekkeloos schone plek ter wereld

Ik ben net vandaag teruggekomen uit dit ongelooflijke paradijs! Ik weet niet waar ik moet beginnen, want er zijn zoveel positieve punten. Allereerst zijn Nila en Tomislav de vriendelijkste gastheren die we ooit hebben ontmoet. Ze behandelden ons echt als vrienden en konden niet genoeg doen om ervoor te zorgen dat wij drieën gelukkig waren. We werden begroet met heerlijk vers brood en een bord tapas, ook hun zelfgemaakte wijn en veel versnaperingen! Mijn vriend die van rode wijn houdt, zei dat het absoluut prachtige wijn was. Het huis is brandschoon. Ik heb het over elke centimeter van de plaats van binnen en van buiten!!!!! Elk kopje, glas, bord, bestek, alles is als nieuw. De vloeren glanzen. De badkamer binnen en het buitentoilet is de schoonste die je ooit zult vinden! Ze hebben aan alles gedacht wat u nodig heeft voor de beste vakantie. Laten we het nu over de buitenkant hebben! Wauw - het is de beste plaats waar we ooit hebben verbleven. Er zijn zoveel ligbedden en ook een buitenkeuken met gootsteen en koelkast! De uitzichten!! Je loopt een paar treden naar beneden naar je eigen ligweide en deze is op beton, dus geen zand om je te irriteren. We waren aan het zwemmen in de zee en er was niet één andere persoon aan het zwemmen - alleen wij. Het was zo ongelooflijk privé. Het geluid van de golven - zittend op het terras of de buitenkeuken - of zelfs een avond dat we aan het water zaten, het is onvergetelijk. De herinneringen die we hebben gecreëerd dankzij dit geweldige huis! Ik ben uitgerust en ontspannen naar huis teruggekeerd - in maanden niet zo gevoeld. Mijn twee vrienden zeiden hetzelfde dat ze het gevoel hebben dat ze een goede vakantie hebben gehad. Als u overweegt om deze plek te boeken, doe het dan gewoon! Je zult nooit op een andere plek zoals deze verblijven. Ik heb een heleboel foto's en video's en zal er een paar uploaden. We kunnen niet wachten om terug te keren!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Ostrava ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2022
Adriana's romantische droomvakantiehuis

Voor ons was een verblijf op deze letterlijk perfecte plek een vakantiedroom die uitkwam! Zonder overdrijving is het een paradijs! Het huis ligt direct aan zee, het terras biedt een prachtig uitzicht, de druiven groeien boven je hoofd en je kunt onder een vijgenboom een boek lezen en 's avonds naar de zonsondergang kijken. Als uit een roman. Maar tegelijkertijd is alle comfort verzekerd, namelijk een perfect uitgerust huis tot in de puntjes. Luxe, mooi, schoon, smaakvol en praktisch! Buitendouche, koelkast, keuken en grill, mogelijkheid om een bootje aan te meren en bovendien nog iets extra's. De sfeer wordt gecreëerd door vriendelijke en gedienstige eigenaren die meedenken hoe ze het verblijf voor hun gasten aangenamer en gemakkelijker kunnen maken. We hebben onder andere een fijne ontvangst gehad met gastvrijheid, er is koffie en thee in de keuken evenals kruiden en andere dingen die je thuis misschien zou vergeten. Als klap op de vuurpijl wordt er elke ochtend vers brood en vis bezorgd. De beste vakantie en rust voor ons! Nilo en Tomislav, bedankt voor alles en onze wens is om volgend jaar weer terug te komen!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Vienna,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Mei 2022
Romantische plek met veel voorzieningen

We verbleven 10 dagen in dit fantastische huis. Het is zeer goed uitgerust (je hebt echt alles wat je nodig hebt in een keuken, voorzieningen voor het strand - stoelen, parasol - en zelfs hout voor de barbecue). De gastheren zijn erg, erg vriendelijk. Ze halen ons op in het centrum van het dorp omdat we het adres moeilijk konden vinden, ze hadden een welkomstmand voor ons (we kwamen laat in de middag aan en waren daar erg blij mee). Alle communicatie was heel eenvoudig. Bij het huis heb je een prachtig uitzicht op de zonsondergang en op sommige dagen hebben we zelfs dolfijnen op bezoek gehad (WOW!). Plaats was erg rustig (nou ja, we waren er in mei, ik weet niet hoe het in de zomer is) maar je hebt een auto nodig om de minimarkt of restaurants te bereiken of ongeveer 20 minuten te lopen. Bedankt Nila voor deze heerlijke dagen bij jou thuis!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Nila & Tomislav Peros Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Wij zijn een gelukkig getrouwd koppel met twee zonen. Wij willen om te socialiseren, de natuur en de zee. Ik ben een liefhebber van de onderwaterwereld en een gepassioneerde onderwater visser en elk vrij moment dat ik gebruiken om onder de zee.

De advertentie Vakantiehuis Adriana heeft 41606 keer bekeken sinds 22.06.2015.