Appartement CvitaRivanj - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rivanj en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartement op de eerste verdieping van een gezinswoning, eigen ingang via terras met uitzicht op zee, eilanden, haven, rustige plek, weinig mensen, geen wegen en stoplichten. Privé parkeerplaats bij het huis, natuurlijk kiezelstrand, ideaal voor kinderen. Het appartement is modern, functioneel uitgerust, magnetron, broodbakmachine, TV, diepvriezers, koelkasten. Op het strand 50 parasols. Catamarantocht 35 min van Zadar, veerboot 1 uur en 15 min elke dag, één keer per week mobiel winkelen, terras voor 10 personen als je vrienden uitnodigt, je kunt vis kopen van lokale vissers ,,, alles voor een comfortabel leven, ik neem persoonlijk gasten naar het eiland als eigenaar, ik herberg ze en laat ze kennismaken met alles in het appartement. De eerste dag bij aankomst bied ik de lunch aan terwijl zij zich in de app nestelen. Het heeft olie, melk, olijfolie van eigen productie, toiletartikelen, minerale wijn en bier totdat het wordt geleverd.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De veerboot vertrekt elke dag om 11 of 12 of 13 of 10 uur vanuit Zadar, 1 uur en 15 min. Het is ideaal om op zaterdag te komen, vooruitbetaling, reserveringen 20 of 30% van de prijs (geplande dagen), de eigenaar zal de gasten verwelkomen en persoonlijk naar het appartement brengen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Als ik verhinderd ben door overlijden in de familie of een andere geldige reden, geef ik het vooruitbetaalde geld terug
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 60 m
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Toon op kaart
Zdenka Mičić Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Italiaans, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

Geboren op het eiland Rivne, scholing en werk in Zadar, sinds 2018 woon ik met pensioen in Rivne. Als u besluit uw vakantie bij ons door te brengen, zullen we goede gastheren zijn, u zult vrede, heldere zee, natuurlijk strand hebben , terras met een miljoen dollar uitzicht.

De advertentie Appartement Cvita heeft 5294 keer bekeken sinds 07.06.2021.