Appartementen InesRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

KORTING in juni en september! Ons huis, met een prachtig uitzicht op de blauwe Adriatische Zee, gelegen in een rustig deel van Rogoznica (Lozica IV) dat zich uitstekend leent voor een echte vakantie. Wij bieden onze gasten comfortabele accommodatie in 6 goed ingerichte appartementen van verschillende grootte (klein voor 2 personen, studio voor 2 personen en 2 grote voor 4 personen met een aparte slaapkamer). Al onze appartementen zijn ruim, licht en smaakvol ingericht. Elk appartement heeft een aparte ingang, een terras, gratis internet (Wi-Fi), airconditioning, een badkamer met douche en een volledig uitgeruste keuken. Op elk terras is een tafel met stoelen en paraplu. Handdoeken en dekens, zeep, theedoeken, sponzen voor de afwas verkregen in elk appartement. Onze gasten hebben gratis parkeergelegenheid in de buurt van het huis. Rotsachtige strand, evenals het strand kiezels, met kristalhelder water liggen op korte loopafstand van ons appartement. Centrum van de stad, met restaurants, bars, winkels en activiteiten voor kinderen is een 20 minuten lopen langs de kust.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wij bieden kortingen in juni en september!
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1.5 km
  • winkel: 500 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 1.5 km
  • Apotheek: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Postkantoor: 1.5 km
  • Busstation: 1.5 km
  • Vliegveld: 27 km
  • Haven: 1.5 km
  • Discotheek: 1.5 km
  • Nationaal Park: 50 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast het huis hebben we een aparte glas-ingesloten veranda met groot terras en barbecue. Wij bieden gratis gebruik van 4 fietsen. We hebben een plateau op het strand met een parasol en de trap naar de zee, die ter beschikking van onze gasten is in te voeren. Voor de kleine gasten hebben we een trampoline, glijbaan, schommels en een grote tuin waar ze zonder een zorg in het verkeer kan spelen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ines
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2021
Loven

We zijn net terug van vakantie van appartement Ines en we hebben alleen maar lof voor de appartementen en gastheren. Alles is schoon en netjes en uitgerust. Een ideale locatie voor iedereen die rust wil, met een bron van vermaak (dicht bij Primosten en Trogir) binnen handbereik.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Čakovec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2019
Ontspanning en rust in het prachtige Zecevo

De afgelopen 2 jaar zijn we hier op vakantie geweest, een kleine, rustige plek weg van het centrum van Rogoznica, op ongeveer 30 minuten loopafstand van de zee. De appartementen zijn mooi, schoon en netjes, met prachtig uitzicht op zee. In de tuin is er een trampoline en schommel, en een glazen veranda met barbecue. Voor elk wat wils. Over de gastheren alleen lovende woorden, uiterst vriendelijke mensen, aardig, vriendelijk, altijd beschikbaar. Zeker een aanrader als je een prettige en ontspannende vakantie wilt doorbrengen, en als je actiever wilt zijn, kan je rijden naar Primosten of Sibenik. Groeten van de familie Jakešević en hun mopshond 😁

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Rogoznica,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen Ines, Juli 2018
Tadzio, met mijn familie

Appartementen erg schoon, zoals beschreven. Rotsachtig strand, met afdaling naar de ladder, maar in het midden is een mooi strand met een zachte afdaling. Er zijn bars op het strand. De plaats wordt aanbevolen voor mensen die van rust houden. Perfect voor gezinnen met kinderen. Het enige nadeel van de kamer is dat ze geen tv hebben, maar ik beveel het over het algemeen aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Mensen met een handicap,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Obitelj Jakesevic Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Deens,
Meer informatie over de verhuurder

We zijn 24 uur per dag en we altijd proberen en doen ons best om een ​​comfortabel verblijf voor onze gasten. Wij willen onze gastvrijheid en het comfort van onze appartementen, zijn veel gasten terug en elk jaar komen en ons aanbevelen aan anderen. Welkom bij Apartments Ines \\\\ \\\\ in Rogoznica! Uw comfort is ons doel!

De advertentie Appartementen Ines heeft 45590 keer bekeken sinds 04.06.2016.