Appartementen LavandaRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

De nieuwe en modern ingerichte appartementen Lavanda bevinden zich in een rustig en aantrekkelijk deel van Rogoznica. U bent in 10 minuten in het centrum van Rogoznica door langs de kust te lopen, die op slechts ongeveer 150 meter van het appartement ligt. Langs de boulevard, maar ook in het centrum, zijn er tal van restaurants en interessante voorzieningen die, samen met een heldere zee en heerlijk eten, de ervaring van dit kleine Dalmatische stadje compleet maken. Het dichtstbijzijnde strand ligt op 4 minuten lopen van het appartement. Gasten van het appartement hebben ook een grill waar ze verse vis en andere gerechten kunnen bereiden. Gasten hebben de beschikking over twee wooneenheden met een terras met uitzicht op de zee en Rogoznica. De wooneenheden hebben eigen externe ingangen die volledige privacy bieden.De prijs is inclusief parkeren, internet, airconditioning en toeristenbelasting.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Annulering van het appartement is zeven dagen van tevoren mogelijk. Bij boeking wordt een aanbetaling van één nacht gedaan. Bij annulering binnen de afgesproken termijn wordt het voorschot terugbetaald. Verblijfsbelasting inbegrepen in de prijs. Minimum verblijf voor 6 en 9 maanden, 4 nachten. Minimum verblijf voor 7 en 8 maanden, 4 nachten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Restitutie van het voorschot is mogelijk bij annulering voor de afgesproken deadline, deze wordt gestort op de rekening van de opzeggende partij.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 1 km
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 1.2 km
  • Bank: 1.2 km
  • Postkantoor: 1.2 km
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 1 km
  • Vliegveld: 21 km
  • Haven: 1 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Discotheek: 1.2 km
  • Nationaal Park: 10 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje Een diner met de gastheren is bij de prijs inbegrepen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Lavanda
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Alle aanbevelingen

Alle lof en aanbevelingen voor superhosts: Katica, Darko en Matej. Vriendelijk, meegaand en erg behulpzaam. Ze waren er voor ons van het eerste tot het laatste moment. Ze verwelkomden ons en hielpen ons onze spullen te dragen. Een welkomstdrankje en snoep stonden ons op te wachten in het appartement. Het appartement is van alle gemakken voorzien, er ontbreekt absoluut niets. Het is schoon, netjes en functioneel. Groot terras met uitzicht op zee. Het strand ligt op maximaal 5 minuten lopen van het appartement. Aan het einde maakten de gastheren een heerlijk diner voor ons klaar en bij het vertrek kregen we zelfgemaakte likeur cadeau en gaven we onze baby een speeltje. Nogmaals alle lof voor deze geweldige en warme mensen en voor het appartement.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Gliwice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Een geweldig verblijf!

Ik raad deze appartementen aan. Alles is geweldig, dicht bij een prachtig strand, nieuwe appartementen, zeer schoon, alles zit erin. De gastheren zijn aardig en erg behulpzaam.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Komenda,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
Laten we naar de zee gaan

Het appartement is nieuw en zeer goed ingericht. De gastheren zijn supervriendelijk, we hadden alles wat we nodig hadden voor een vakantie, het strand is dichtbij, de zee is erg schoon.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Katica Pekic Aanbieder vanaf 2022
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Lavanda heeft 20479 keer bekeken sinds 19.05.2022.