Appartementen Luxury View Rogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 60 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Rogoznica en De regio Sibrenik!
Beschrijving van de woning

Luxueus ingerichte en volledig uitgeruste nieuwe appartementen met uitzicht op de zee, op slechts een minuut lopen van het grote kiezelstrand, in het rustige deel van Rogoznica, Lozica. De appartementen bevinden zich op de tweede verdieping van een nieuw gebouw, waarvandaan een gratis parkeerplaats is. Het bestaat uit twee tweepersoonskamers met grote bedden, een keuken en een eetkamer met een woonkamer, een badkamer en een terras met een panoramisch uitzicht op zee.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Haven: 700 m
  • Discotheek: 700 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Luxury View
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Rybnik,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2021
Geweldig appartement met uitzicht op de zee

Het appartement is ideaal voor een gezin met kinderen, schoon, modern, ruim en van alle gemakken voorzien in het dagelijks leven. Het uitzicht vanaf het balkon naar de zee is onbetaalbaar. Een paar stappen naar het strand van Lozica en een korte wandeling naar het strand van Sepurina (een 2,5-jarig kind kan gemakkelijk op zijn eigen benen staan). Loop ongeveer 20 minuten naar de stad. De eigenaren waren erg aardig en waren altijd beschikbaar om te helpen. Wij komen daar zeker terug.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Wola Filipowska,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Augustus 2020
Prachtig appartement met prachtig uitzicht op zee

We zijn net terug uit Rogoznica waar we een heerlijke vakantie hebben gehad. We hadden het genoegen om een week te gast te zijn bij meneer Damir in het Luxury View-appartement. Ik raad deze plek zeker aan - een mooi appartement met een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden (koffie in de ochtend met uitzicht op zee - onbetaalbaar!). Alles zoals beschreven - volledig uitgeruste keuken, badkamer (vaatwasser, koffiezetapparaat, föhn, handdoeken), alles in een frisse, moderne stijl en natuurlijk airconditioning. Het appartement ligt op een steenworp afstand van het kiezelstrand, direct ernaast is ook een kiezelstrand met een café en attracties voor kinderen. De ligging van het appartement zorgt voor een rustige rust en de mogelijkheid tot avondwandelingen, bijvoorbeeld naar het oude gedeelte van Rogoznica en de jachthaven. Ik raad aan!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Bayreuth,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Luxury View , Augustus 2018
Zeer mooi ingericht appartement met terras en uitzicht op zee in het rustige deel van Rogoznica

Alles is zoals op de foto, nieuw en duidelijk. De bedden zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en comfortabel. Andere meubels en apparatuur zijn kwaliteit en smaak gecombineerd. De airconditioner is stil en het zoemen van de buitenunits is niet hoorbaar, zodat u kunt genieten van het terras en kunt slapen in het open raam. De keuken is volledig uitgerust als u wilt koken. De zee en het betonnen strand liggen op 1 minuut lopen, terwijl het kiezelstrand op 3-4 minuten wandelen langs de zee ligt. De accommodatie is ideaal voor een rustige familievakantie. We waren met 4, we brachten 9 dagen door in het appartement en we voelden ons allemaal in het appartement en waren meer dan blij! Dhr. Damir en zijn vrouw zijn erg aardig.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Damir Rančić Aanbieder vanaf 2013
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Luxury View heeft 30298 keer bekeken sinds 18.07.2018.