Appartementen MihociRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Als u wilt om te rusten in vrede en rust is dit de plek voor jou. De inrichting is gelegen in een rustige deel van Rogoznica, in de buurt van het bos, omgeven door de natuur. Het terras biedt een adembenemend uitzicht over de hele baai van Rogoznica en in de ochtend kunt u genieten van de prachtige zonsopgangen. Het dichtstbijzijnde strand (grind en beton) ligt op ongeveer 3 minuten van het appartement. Naar het centrum van de stad zijn binnen een tien minuten lopen en de jachthaven Frapa. Rogoznica is rijk aan natuurlijke en culturele schoonheden zoals zoutwatermeer Dragon's Eye, Kerk van de Hemelvaart van de Heilige Maagd Maria in de hemel, Onze Lieve Vrouw van de Kapel op Cape Garden, enz. Alle charme van de plaats kan worden bezocht door lopen promenades die Rogoznica overvloedige. De appartementen zijn uitgerust met alle nodige meubels en apparaten. Bijzondere aandacht wordt besteed aan netheid en reinheid, zodat u appartementen onberispelijk netjes, schoon en gedesinfecteerd zal verwelkomen. Welkom!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveringen worden gemaakt door e-mail of telefoon. Nadat het voorschot op de bankrekening reservering wordt geaccepteerd en dan zul je meer informatie en reservering bevestiging te krijgen. Betaling: - Storting in het bedrag van 25% van de totale prijs van het appartement toen bezet, - De resterende 75% is verschuldigd bij aankomst in contanten of voor aankomst in het appartement u een betaling op onze bankrekening kunnen maken. De borg is om rechtstreeks naar de eigenaar van de rekening en de betaling informatie die u naar uw e-mail bij de reservering worden betaald. Aangekomen bij het appartement is mogelijk vanaf 14:00 uur en vertrek om 10.00 uur. Betaling van extra content direct betalen de service providers over de wijze van betaling zullen wij u laten weten.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 1 km
  • winkel: 800 m
  • Restaurant: 800 m
  • Dokter: 1.3 km
  • Apotheek: 1.2 km
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 1.3 km
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 600 m
  • Treinstation: 45 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 1.5 km
  • Sportactiviteiten: 1.5 km
  • Discotheek: 7 km
  • Casino: 1.5 km
  • Nationaal Park: 40 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De huurprijs is inclusief: toeristenbelasting, parking, airconditioning, Wi-Fi, satelliet, barbecue, een welkomstdrankje en passend geschenk bij vertrek. Gasten onderhandeld kan een wasmachine Uw vriendelijke gastheren zijn volledig toegewijd aan de gasten en u kunt een shuttle van het vliegveld naar het appartement en terug naar de nationale parken Krka, Kornati en Paklenica boot of minibus, een rondleiding in de prachtige oude steden (Sibenik, Zadar, Trogir, Split, Knin) bezoek aan de boerderij, kopen lokale olijfolie, wijn en andere Dalmatische specialiteiten, het huren van een boot, motor, fiets, vissen, enz. Vertel ons zodra uw interesse en wij zullen een offerte voor u bereiden en de tijd die u te bieden om te accepteren.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Mihoci
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 8 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Marki,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juni 2023
Het beste van het beste

We hebben 8 heerlijke dagen doorgebracht in appartement 1. Bij het kiezen van een plek moet ik toegeven dat we ons grotendeels hebben laten leiden door de meningen op de website en het was een 10 omdat ze absoluut niet overdreven waren.Zeer gastvrije gastheren begroetten ons mooi, we voelden ons alsof we er weer waren. schoon en geurig, niets ontbrak. Het uitzicht vanaf het terras is prachtig. We hopen volgend jaar naar Rogoznica te komen en zeker hier.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Ouderen, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Łódź,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+2, Juli 2021
Prachtige plek!

Perfect appartement voor een gezin! Goed uitgeruste keuken - perfect voor het bereiden van elke maaltijd, groot terras met prachtig uitzicht. Alles zoals beschreven en foto's, mooie en rustige buurt nabij een divers strand waar iedereen een plekje voor zichzelf zal vinden. De gastheren waren buitengewoon aardig en zeer behulpzaam, ik beveel het van harte aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Warszawa ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Mihoci, September 2018
Ik zou aanraden!

prachtig, een prachtige plek met een prachtig uitzicht, dicht bij het strand! Het strand is ideaal voor kinderen! Geweldige eigenaars, extreem aardig, behulpzaam! We zijn blij dat we hen konden ontmoeten en onze eerste vakantie daar met onze zoon doorbrachten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met een handicap, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Đurđica Mihoci Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Mihoci heeft 52811 keer bekeken sinds 25.02.2015.