Appartementen SunčicaRogoznica - De regio Sibrenik

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Als u kiest voor onze appartementen Suncica gegarandeerd u een onvergetelijke vakantie. Gelegen in de parel van de Kroatische Adriatische Zee, Rogoznica, zijn appartementen prachtig ingericht en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een goede vakantie. Ze zijn een 5 minuten lopen naar het strand en 10 minuten lopen naar het centrum, zodat alles dicht bij de hand. Ze worden omringd door een prachtige tuin met mediterrane planten, zodat u het echte kleine groene paradijs ervaren.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Reserveren is onmiddellijk opeisbaar, betaling op de bankrekening. Aanbetaling is 20% van de totale deposito tarieven, de klant betaalt de rest tijdens het verblijf in het appartement. Het ideale moment van vertrek zou voor 10 uur en aankomst om 14u, tenzij de gasten anders is overeengekomen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 500 m
  • winkel: 300 m
  • Tankstation: 5 km
  • Vliegveld: 25 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Samen met basisvoorzieningen, gasten te verwelkomen drinken. Ze zijn in staat om barbecue, tuin en fietsen te gebruiken voor een kleine financiële compensatie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sunčica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Gorlice,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2022
koel

Zeer rustige, charmante plek, uiterst aardige en behulpzame oudere eigenaren, versnaperingen bij aankomst, je kunt ook olijfolie en andere lekkernijen kopen bij de eigenaar, strand ongeveer 5 minuten lopen. Ik raad het aan, ik zal hier weer komen.

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Olsztynek,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juni 2022
Fantastisch

Geweldige eigenaren. Vrede en stilte. Alles wat je nodig hebt om te rusten is hier. Ik raad het met heel mijn hart aan en ik groet de geweldige eigenaren.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Olesno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Sunčica, Augustus 2018
Suncica Apartment

Een zeer mooie plek buiten de gebaande paden. Het appartement is zeer goed ingericht en uitgerust. Bedden zeer comfortabel. Huishoudelijke apparaten en meubels voldoen volledig aan de verwachtingen van de gasten. Zeer aardige gastheren. Blij en opgewekt. De woning heeft een verharde grote parkeerplaats. Een plek die aan te bevelen is.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Ankica Županović Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch,
De advertentie Appartementen Sunčica heeft 40011 keer bekeken sinds 19.05.2015.