Stacaravan Mare BluRovanjska - De regio van Zadar

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Stacaravan Mare blu is gelegen in de stad Rovanjska, in het Tamaris-kamp, op 70 meter van de zee. Het bevat 34m2 woonoppervlak en 18m2 terras. Dit huis van 54 m2 heeft een Scandinavisch interieur met natuurlijke kleuren en materialen voor een harmonieus en ontspannen verblijf. Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en de tweede kamer heeft twee bedden (80 x 200 cm). Alle kamers hebben een televisie. De woonkamer is gecombineerd met de keuken en eetkamer. De grote keuken is open en volledig uitgerust voor al uw kookbehoeften - met een koffiezetapparaat van Krups, basiskruiden (olie, olijfolie, zout, peper, azijn), gerechten van topkwaliteit, apparaten zoals een broodrooster en blender, en een afwasmachine. Onze stacaravan is voorzien van tal van moderne apparaten en functionaliteiten zoals SAT TV, airconditioning en draadloos internet.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Wij sturen de reserveringsbevestiging naar de gasten na betaling van het voorschot van 30% op de bankrekening. Aankomst van gasten is vanaf 15.00 uur en vertrek is tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
Als de gast de reservering wil annuleren, wordt het voorschot volledig terugbetaald als de annulering 60 dagen of meer na de aankomstdatum plaatsvindt. Als de reservering 30-60 dagen na de aankomstdatum wordt geannuleerd, behouden we 50% van het voorschot. Als de reservering binnen 30 dagen na de aankomstdatum wordt geannuleerd, houden we het voorschot volledig in.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 200 m
  • Busstation: 30 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Nationaal Park: 8 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
We bieden gasten gratis beddengoed, handdoeken, douchegel en haarshampoo, toiletpapier, evenals een fles wijn en welkomstwater.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stacaravan Mare Blu
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Obitelj Miletic
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Italiaans,
De advertentie Stacaravan Mare Blu heeft 3320 keer bekeken sinds 29.06.2023.