Stenen huis LavdaraDugi otok Sali - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 240 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Dugi otok Sali en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Stenen huis Irma, een familiebedrijf Sablić, gelegen op het eiland Lavdara, nabij de ingang (6 km) naar het Nationaal Park Kornati. De zee is 20 m en het stadhuis op Long Island 3 km (25 min. Boottocht). In het huis zijn twee-bed appartementen met een terras van 45 m2 te delen met uitzicht op zee en een privéstrand. Als je houdt van de natuur en wilt uitgeven uw vakantie Robinson, maar geef niet op het nodige comfort dan Lavdara zeker de perfecte bestemming. Als op enig moment wens beschaving vriendelijke eigenaar zal, die met jou de hele tijd verblijf in het, neem een ​​boot naar het pittoreske vissersdorpje Sali op Long Island, waar u kunt genieten van alles wat anders te bieden steden door de zee. Hoewel het eiland heeft geen elektriciteit en water is niets wat je niet zal missen, omdat de verlichting op zonne-energie, een koelkast werkt op gas en water uit regenwater tanks. Het huis ligt aan de zuidwest kant van het eiland en beschut voor zeldzame noordelijke winden, zodat zwemmen in deze dagen als gebruikelijk.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling vooraf in ten minste 40% van deviezen of de lopende rekening en het saldo bij aankomst op Lavdar. Voor een extra dagje per boot of bareboat of andere inhoud te betalen aan de eigenaar.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 5 km
  • Nationaal Park: 6 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
De prijs is inclusief het vervoer van gasten uit Sali naar Lavdara bij aankomst en vertrek, evenals drie keer per week vervoer om voedsel of gewoon kopen om te bezoeken Sali als gevolg van de lokale winkels, cafés, gebak winkels en restaurants. Ook inbegrepen is een eendaagse reis in de Kornati, Natuurpark Telascica, of enige andere door de gasten gevraagde bestemming vermeld. (Maps voor een bezoek aan de Kornati eilanden zijn niet inbegrepen). De prijs is ook het bijhouden van hun eigenaar vergezellen te verlaten citadel op Lavdari. Als je een zeeman bent, kunt u een 4-meter zeilboot huren of leren zeilen met zeilschool van de eigenaar. In overleg met de vriendelijke eigenaar zijn mogelijk extra faciliteiten.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Stenen huis Lavdara
Željko Sablić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik woon in Sisak, op 60 km van Zagreb. Ik ben 51 jaar oud, getrouwd, vader van twee kinderen (dochter 16 jaar .., De zoon van 21 jaar.). Wij ontwerpen en de productie van metalen producten. Ik hou van de natuur, muziek, fietsen, zeilen en alles met betrekking tot ecologie en schone energie. .

De advertentie Stenen huis Lavdara heeft 7284 keer bekeken sinds 19.03.2016.