Appartement BombonSelce - Kvarner

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Modern ingericht appartement op twee verdiepingen (vrijstaande woning op een rij) met eigen terras in de oude stad op een zeer rustige locatie en slechts 50 m van het centrum, nabij supermarkten, postkantoor, wisselkantoren, cafés en restaurants. afstand van het strand 100 m. Op de bovenverdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed 160x200, en een badkamer, en op de benedenverdieping een woonkamer met een keuken en een hoekbank die gebruikt wordt als extra bed 160x200 . Het appartement is van alle gemakken voorzien voor een prettige vakantie. Voor de entree is een terras van 10 m2 dat gebruikt kan worden als zomerse eetkamer of als plek om te relaxen. Roken is in huis niet toegestaan. Huisdieren zijn niet toegestaan. Voor gasten is er parkeergelegenheid voor één auto op 5 minuten lopen van het appartement. Nadat de gasten zijn vertrokken, wordt het appartement tot in detail gedesinfecteerd en worden alle maatregelen genomen om gasten tegen infecties te beschermen. In geval van nood is er 24 uur per dag medische hulp in de buurt.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aanbetaling bij boeking 20% van de totale prijs dient op de rekening te worden gestort, het verschil betaalt de gast bij aankomst contant. De reservering kan 30 dagen voor de geplande aankomst worden geannuleerd met restitutie van de aanbetaling, annulering binnen 30 dagen de aanbetaling is niet restitueerbaar Aanbetaling van 200 euro bij aankomst voor eventuele schade of defecten aan de apparaten die volledig wordt geretourneerd als dat het geval is geen schade of storingen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 50 m
  • Restaurant: 60 m
  • Dokter: 70 m
  • Apotheek: 50 m
  • Bank: 50 m
  • Postkantoor: 80 m
  • Tankstation: 500 m
  • Vliegveld: 30 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Welkomstdrankje Bordspellen
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Bombon
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Varaždin ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2020
Schitterend appartement

Prachtig, goed uitgerust appartement. Aanbevolen voor stellen die op zoek zijn naar een rustige vakantie. De eigenaar is aardig en sympathiek.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Třinec,
Erg goed (4/5) Verbleven in A2+2, Juli 2019
Geweldige vakantie!

We verbleven in het appartement in juli. Praat perfect met mevrouw Ines. We schreven sms, beschreven ons de weg en verwelkomden ons vriendelijk. Appartement precies zoals beschreven, hoewel klein maar mooi en schoon !! Slaapkamer boven waar twee volwassenen slapen en beneden in de woonkamer met een slaapbank in de keuken waar twee personen comfortabel slapen. Het appartement ligt in een rustige straat, maar slechts een paar meter van het centrum en de haven. Het mooie zandstrand dat geschikt is voor kleine kinderen ligt iets verder dan vermeld, op ongeveer 10 minuten loopafstand. (Helaas, in het seizoen head to head en daarom lenen we liever ligstoelen om onze ruimte te hebben. 2 ligstoelen en parasol ongeveer 350 CZK) Langs de kust veel restaurants en mooie wandelingen in de avond ..

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Bombon, Juni 2019
Beoordeling van het verblijf

Een prachtige kleine ruimte, ontworpen en gebruikt tot de laatste centimeter, schoon, opgeruimd en zeer comfortabel om te verblijven. Een buitengewoon vriendelijke en vriendelijke eigenaar die een appartement inricht, tot in het kleinste detail en de behoeften van elke gast, dus ik weet niet wie het onverschillig kan laten. Absoluut de naam van Bombon verdient en we zullen zeker terugkeren. De enige "fout" is een enigszins luidruchtige buurman ... goed verzorgd, maar absoluut overweldigend, dus er is geen lange nachtrust

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Ines Krivak Bolanca Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Sociaal, blij, gastvrij

De advertentie Appartement Bombon heeft 45115 keer bekeken sinds 08.05.2018.