Appartementen GoyaSelce - Kvarner

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Apartments Goya ligt in Selc, in de provincie Primorje-Gorski Kotar, in het centrum van Selc en in de buurt van het Polača-strand. De accommodaties zijn voorzien van airconditioning en bieden uitzicht op zee. Ze zijn voorzien van tegelvloeren, een eigen badkamer, een flatscreen-tv, gratis WiFi, een bureau, een woonkamer, een uitgeruste keuken en een balkon. Alle accommodaties hebben ook een zit- en eethoek. Het appartement beschikt ook over een terras. Het Polača-strand ligt op 50 meter van het Goya-appartement en de stranden Rokan en Poli Mora liggen op 400 meter afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven, Rijeka, ligt op 26 km van de accommodatie. Er is een gratis pendeldienst van/naar de luchthaven beschikbaar.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
De reservering is 20% van de totale prijs van de nacht. De rest wordt betaald bij aankomst. De ideale aankomsttijd is 15.00 uur en de vertrektijd is 10.00 uur. De faciliteit dient bij het verlaten netjes en onbeschadigd achtergelaten te worden. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief niet Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Het voorschot wordt terugbetaald als de reservering ten minste 21 dagen voor aankomst wordt geannuleerd.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 10 m
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 10 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 100 m
  • Vliegveld: 250 km
  • Haven: 10 m
  • Discotheek: 100 m
Soort strand
Zand, Beton,
Extra faciliteiten
Selce staat bekend als een van de meest gewilde vakantiebestemmingen in de Kvarner-regio. De parelheldere zee, ingesprongen baaien, schone mediterrane lucht, diverse faciliteiten die de plaats biedt, en een ruime keuze aan restaurants, sport- en amusementsfaciliteiten, stranden met de Blauwe Vlag, gezondheidstoerisme en lange verlichte promenades zijn een garantie voor het soort vakantie die je wilde. Ooit een klein vissersdorpje, tegenwoordig een van de mooiste vakantiebestemmingen aan de Adriatische Zee. Als u van actief toerisme houdt, is er een duikcentrum, tennisbanen, verschillende natuurparken in de omgeving. 'S Nachts wordt Selce een cultureel centrum met open theaters, shows, feesten, visavonden. Welkom...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Goya
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Apartmani Goya
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
De advertentie Appartementen Goya heeft 12583 keer bekeken sinds 18.03.2023.