Appartementen ZecSelce - Kvarner

prijs vanaf € 55 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Zec zijn gelegen in het oude en rustige gedeelte van de prachtige kustplaats Selce. Ze bevinden zich in de directe omgeving van alle belangrijke voorzieningen (strand, centrum, winkel, apotheek), op een afstand van circa 300 meter of 3-4 minuten lopen. Hoewel gelegen in het centrum van de oude stad, beschikt de woning over eigen parkeerplaatsen die bij de prijs zijn inbegrepen, voor de appartementen ID70306 en ID76925, en voor de appartementen ID70304 en ID5213 is parkeren mogelijk op de openbare gratis parkeerplaats vlakbij de woning (50m), of langs de straat.De toegang tot de appartementen voor het lossen en laden van bagage is verzekerd. Elk appartement wordt door het schoonmaakbureau in de gastendienst schoongemaakt en gedesinfecteerd. Elk appartement heeft een aparte ingang. De appartementen zijn volledig uitgerust, voorzien van airconditioning, satelliet-tv en gratis internet-WIFI. Ze hebben alles wat u nodig heeft voor een aangename en ontspannen vakantie. De appartementen zijn uitsluitend bedoeld voor niet-rokers, huisdieren zijn niet toegestaan. Wij wensen u een aangenaam verblijf in onze appartementen!

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Aanbetaling op het moment van reservering 30% op de rekening, bevestiging via "boekingsvoucher". Reserveringen zonder betaalde aanbetaling worden niet geregistreerd. Indien er sprake is van een gratis afspraak, is het mogelijk om na voorafgaande toestemming een korter verblijf van 7 nachten te boeken. In dit geval wordt een extra schoonmaak- en desinfectie door het bureau van 70 EUR aangerekend. Betaling van het volledige bedrag bij aankomst en vóór het betreden van het appartement contant of vooraf op de rekening met betalingsbevestiging. Extra bed voor appartement ID: 70306, hiervoor geldt een toeslag van 15 EUR per nacht. Toegang tot het appartement op de dag van aankomst is vanaf 15.00 uur. Het verlaten van het appartement op de dag van vertrek is tot 10.00 uur. Het gebruik van eigen elektrische apparaten van 220V (behalve opladers voor mobiele telefoons en tablets) is niet toegestaan (bv. elektrische grill, fornuizen, verwarmingstoestellen, ventilatoren,...). Alle schade veroorzaakt door onjuiste behandeling of onverantwoord gedrag dat verder gaat dan de instructies in het huisboek, wordt aan de gast in rekening gebracht.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Annuleringsbeleid
De mogelijkheid om de aanbetaling te retourneren bij schriftelijke annulering per e-mail minimaal 15 dagen vóór de gereserveerde aankomstdatum. Telefonische of mondelinge annuleringen zijn niet mogelijk.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 300 m
  • Restaurant: 300 m
  • Dokter: 200 m
  • Apotheek: 300 m
  • Bank: 2 km
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 3 km
  • Busstation: 2 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 5 km
  • Sportactiviteiten: 1 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Selce is zelfs vier keer uitgeroepen tot de meest georganiseerde toeristische plaats in Kvarner en heeft de onderscheiding "Blauwe Bloem" ontvangen als de meest georganiseerde plaats aan de Adriatische Zee? Selce, een klein, bescheiden stadje, ooit de thuisbasis van vissers en metselaars, en vandaag de dag een kleurrijke plek voor een onvergetelijke vakantie.Een welkomstgeschenk is bij de prijs inbegrepen voor onze lieve gasten. In samenwerking met andere dienstverleners in Selc is het mogelijk om op verzoek aanvullende inhoud te organiseren. In het aanbod van de stad Selce kunnen gasten kiezen uit recreatieve activiteiten zoals wandelen, fietsen, duikschool, groepsvissen, dagtochten naar de Kvarner-wateren of genieten van prachtige ochtend- en avondwandelingen langs de kust tot aan de stad Crikvenica. , waarmee Selce verbonden is via een aangename wandeling van 20 minuten. Elk appartement heeft een eigen boek - "Huisboek" met gedetailleerde gebruiksaanwijzingen, huisregels en nuttige informatie voor toeristen.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Zec
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 7 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Slavonski Brod,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2023
Gefeliciteerd, dit zie je zelden!

Vriendelijkheid, netheid, beschikbaarheid zijn slechts enkele van de complimenten die zowel aan de gastheer als aan het appartement kunnen worden gegeven. Heel netjes en alles is heel dichtbij! Tot ziens zeker

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartementen Zec

Geachte heer Mrvelj, Hartelijk dank voor uw reactie en beoordeling. We zijn erg blij dat je een goede tijd hebt gehad in onze appartementen. Het zal een groot genoegen zijn als je weer komt. We wensen je het allerbeste!

Zrnovci ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
We raden het iedereen aan

Mooi appartement, netjes en schoon. De gastheren zijn erg gastvrij. Alle lof en aanbevelingen. Selce is een prachtige plek om te ontspannen

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
KOPRIVNICA,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2023
Appartement A2

Een pluim voor de gastheer! Alles werd gerespecteerd volgens de overeenkomst, de gastheer doet er alles aan om je te ontmoeten, hij is altijd beschikbaar. Accommodatie perfect voor twee personen met een prachtig uitzicht op de zee en de omgeving. Het ligt ook heel dicht bij het strand en het centrum, alles is binnen handbereik. Het appartement is schoon en netjes!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Apartmani Zec Aanbieder vanaf 2021
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

We willen dat onze gasten een aangename en kwaliteitsvolle tijd doorbrengen bij ons en aan de prachtige Kroatische kust. Beste gasten, welkom!

De advertentie Appartementen Zec heeft 35115 keer bekeken sinds 07.07.2021.