Appartement MartaSenj - Kvarner

prijs vanaf € 80 per nacht
Beschrijving van de woning

Het modern ingerichte appartement Marta (oppervlakte 100 m2) voor 7 personen bevindt zich op de begane grond van een gezinswoning omgeven door groen en heeft twee grote kamers met tweepersoonsbedden met een prachtig uitzicht op de zee, een ruime kamer met drie bedden, twee badkamers met douche en toilet, ruime woonkamer met een extra bed, eetkamer en keuken verbonden met een overdekt prieel en barbecue. Een groot overdekt prieel (oppervlakte 40 m2) met een barbecue en zitplaatsen voor 8 personen en twee terrassen (oppervlakte 50 m2) met uitzicht op zee, uitgerust met zitgelegenheid en twee ligstoelen zijn alleen bedoeld voor de gasten van dit appartement. Voor het appartement ligt een aangelegde tuin met twee grote bomen, gras en bloemen en drie gratis parkeerplaatsen. De faciliteit is gelegen in een rustig deel van de stad, op 10 minuten lopen van het eerste strand en het stadscentrum.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Betaling is contant, vooruitbetaling is 20%, het resterende bedrag bij aankomst. Vertrektijd is 10.00 uur en aankomsttijd is 14.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Centrum: 800 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 700 m
  • Dokter: 800 m
  • Apotheek: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Postkantoor: 800 m
  • Tankstation: 100 m
  • Busstation: 800 m
  • Treinstation: 65 km
  • Vliegveld: 65 km
  • Haven: 20 km
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Discotheek: 600 m
  • Casino: 900 m
  • Nationaal Park: 24 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Naast accommodatie is de prijs inclusief draadloos internet, een gratis parkeerplaats en een welkomstdrankje.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Marta
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
München,
Erg goed (4/5) Verbleven in A7, Mei 2023
Vakantie aan de kust!!

Het was een fijne vakantie in een heel groot, heel schoon appartement met een al even groot terras. Er was een kleine kruidenierswinkel op loopafstand, voor grotere aankopen waren er supermarkten in Senje (5 minuten met de auto). Vooraf was er altijd snel contact met de zeer aardige verhuurder. De transactie was onberispelijk! Helaas was er tegelijkertijd een bouwplaats vlak voor het huis (waar de verhuurder niet verantwoordelijk voor was). De weg / wandeling 10 minuten) naar een heel kleine, mooie baai was verbonden met het oversteken van een zeer drukke weg en een langere, maar aantrekkelijke afdaling met veel trappen. De wandeling naar het kleine oude centrum van Senji was ongeveer 20 minuten lopen. De plaats is zeer geschikt voor excursies naar het achterland, bijvoorbeeld naar de Plitvicemeren.

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het duits - Bekijk origineel
brno,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A7, Juli 2022
Heerlijk huis

We verbleven 10 dagen in het huis van Ivica (zowel boven- als benedenwoningen). Ivica was een soort en gracieuze gastheer. Het huis was onberispelijk schoon en we genoten van de buitenruimtes voor onze grote groep. De gril was prachtig. Je kunt de zee vanuit het huis zien en het is ongeveer 10-15 minuten lopen naar het centrum van Senj en Voda Plaze (215 trappen! maar mooi strand). Anders heb je een auto nodig, maar Senj heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De buren zijn dichtbij, maar we hadden geen problemen. Senj is misschien niet zo populair als andere Istrische of Dalmatische steden, maar we vonden het geweldig en alle lokale bevolking was aardig. Prijzen waren ook veel redelijker in vergelijking met andere kustplaatsen. Ik raad ten zeerste aan!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Vilnius,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Marta, Juli 2022
Vakantie

Zeer mooie plek, het strand was vlakbij het appartement. Kamers waren schoon, keuken was volledig uitgerust. Ivica, was erg leuk je te ontmoeten.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ivica Nekić Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Ik huur al 17 jaar een huis. Ik ben ingenieur en werk voor de Kroatische snelwegmaatschappij. Ik garandeer mijn gasten een comfortabel en veilig verblijf in ons Marta-huis. Getrouwd, mijn vrouw Martina is ambtenaar. We hebben een zoon Matiya van 20 jaar en een dochter Marta van 15 jaar.

De advertentie Appartement Marta heeft 39616 keer bekeken sinds 13.01.2015.