Appartementen GalletaSilba - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Villa Galleta en appartementen Galleta zijn nieuwe gebouwen aan de westkant van het eiland Silba, op 100 meter van de belangrijkste catamaranpier. Top accommodatie voor een rustige en vredige vakantie. De villa bestaat uit twee appartementen van 50m2 op de begane grond en eerste verdieping met aparte ingangen en eigen terrassen. De villa is omgeven door stenen muren en olijfbomen.Het terras van het bovenste appartement is overdekt en heeft uitzicht op zee, terwijl het onderste appartement twee terrassen heeft, waarvan één overdekt en het andere buiten met een barbecue. Twee zeer mooie stranden, Pocukmarak en Tratica, liggen op een paar minuten lopen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Na het afdrukken van de aanbieding wordt de reservering betaald voor een bedrag van 30% van de prijs, en na ontvangst van de betaling wordt een voucher afgedrukt.De rest wordt betaald bij aankomst.In geval van annulering 30 dagen voor aankomst, wordt het voorschot Aankomst en check-in in het seizoen is vanaf 14.00 uur en vertrek en check-out tot 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Na het afdrukken van de aanbieding wordt de reservering betaald voor een bedrag van 30% van de prijs, en na ontvangst van de betaling wordt een voucher afgedrukt.De rest wordt betaald bij aankomst.In geval van annulering 30 dagen voor aankomst, wordt het voorschot keerde terug.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Postkantoor: 100 m
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Als u wilt, kunnen we een boottocht organiseren naar de verborgen baaien van het eiland Silba
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Galleta
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Josip Motušić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Galleta heeft 4628 keer bekeken sinds 23.06.2023.