Appartement MiraKrk Šilo - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Het appartement met een prachtig uitzicht op de zee en Crikvenica ligt in een rustig deel van Šilo, 200 m van het centrum en 100 m van het strand. Het appartement, dat is ingedeeld met 4 sterren, bevindt zich op de eerste verdieping van het huis en bestaat uit een woonkamer, een slaapkamer, een badkamer en een ruim terras dat de hele dag in de schaduw ligt. Het appartement is volledig gemeubileerd en uitgerust, inclusief airconditioning. Er is een beveiligde parkeerplaats voor meerdere voertuigen op het erf, en we hebben één overdekte parkeerplaats voor u beveiligd waar uw voertuig veilig zal staan in geval van storm (hagel). Er is ook een barbecue in de tuin, die u kunt gebruiken wanneer u maar wilt. De ingang van het appartement is vanaf de buitenkant van het huis, er zijn dus geen gemeenschappelijke ruimtes en u bent verzekerd van privacy en veiligheid.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Alle details met betrekking tot de betaling, reservering, aankomst en andere details spreken wij met u af op een manier die het beste bij u past. Toevoegingen op de prijs: Extra bed: 9 EUR/dag Huisdieren zijn niet toegestaan
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 200 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 300 m
  • Apotheek: 200 m
  • Postkantoor: 300 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
We zijn altijd beschikbaar voor onze gasten omdat we in hetzelfde huis op de begane grond wonen en het appartement boven verhuren, dus we hebben geen appartementen meer. We kunnen een rondleiding door de plaats organiseren en restaurants en bezienswaardigheden van de plaats en de omgeving aanbevelen. Na een vermoeiende reis verwelkomen wij al onze gasten met een verfrissend welkomstdrankje. Omdat we nog maar net op deze manier zijn begonnen met adverteren, hebben we nog niet veel beoordelingen van tevreden gasten, maar geloof ons, tot nu toe zijn al onze gasten uiterst tevreden vertrokken, en dat is onze grootste beloning en beste reclame... We werken de reservering bij kalender regelmatig, controleer dan de beschikbaarheid in de kalender.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Mira
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 6 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Dugo Selo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2022
Zoals thuis

Onze familie voelde zich thuis. Het appartement was schoon en netjes, we hadden alles wat we nodig hadden voor een rustige en aangename zomervakantie. Tante Mira is een mooi persoon, aardig, warm, vrolijk, en onze driejarige houdt heel veel van haar - het is alsof ze zijn grootmoeder is

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Veresegyház,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2019
Perfect!

We zijn op veel plaatsen in de wereld geweest die op vergelijkbare plaatsen woonden, maar we hebben nog geen beter uitgerust appartement gezien. Mevrouw Mira, een fee Ik denk niet dat we betere accommodatie kunnen vinden.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het hongaars - Bekijk origineel
Celje,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartement Mira, Juli 2019
Mooi appartement, geweldig uitzicht

Ik raad iedereen die wil ontspannen aan op een rustige en aangename plek. De dame is erg aardig Het appartement is mooi en goed onderhouden. Het uitzicht vanaf het balkon is veel beter dan op de foto.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mira Kunek Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Sloveens,
Meer informatie over de verhuurder

We zijn een kleine verhuurder die een appartement gehuurd, en kunnen wij volledig wijden onze gast. Wij verheugen ons op uw komst!

De advertentie Appartement Mira heeft 70601 keer bekeken sinds 08.06.2015.