Appartementen HorvatKrk Šilo - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 35 per nacht
Beschrijving van de woning

De appartementen zijn gelegen in een rustige straat in Šilo, op de eerste verdieping van het huis. De faciliteiten zijn gecategoriseerd met 2 sterren en hebben een woonkamer met een kleine keuken, een slaapkamer en een badkamer. Het appartement leidt naar een mooi terras met uitzicht op de zee. De appartementen hebben een koffiezetapparaat, magnetron, koelkast, airconditioning, schotelantenne en gratis WiFi. De afstand tot het aangelegde zand- en betonnen strand is 200 meter. Op het erf is er gratis parkeergelegenheid voor de gasten en de mogelijkheid om een barbecue te gebruiken. In het onderste deel van het huis is er nog een appartement met 3 sterren. De woning heeft een eigen terras, keuken, slaapkamer en badkamer, koelkast, koffiezetapparaat, koelkast, tv, strijkijzer, eigen ingang en de mogelijkheid om gratis wifi te gebruiken. De parkeerplaats bevindt zich ook op het erf van de woning.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Bij een verblijf van 1, 2 of 3 nachten wordt een 30% hogere accommodatieprijs betaald. Een kind dat geen bed gebruikt, kost 5 euro per nacht. Voor het reserveren van accommodatie is een aanbetaling van 30% van de totale prijs vereist. De huurprijs van het appartement is per nacht. Wij regelen de details van betaling en accommodatiereservering rechtstreeks met u. Neem contact met ons op via e-mail: siloapartmani2@gmail. com. De aankomst van de gast bij de accommodatie is gepland om 14:00 uur en het vertrek uit de accommodatie is om 10:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 400 m
  • winkel: 400 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 400 m
  • Apotheek: 400 m
  • Bank: 400 m
  • Postkantoor: 300 m
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 15 km
  • Treinstation: 40 km
  • Vliegveld: 20 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 500 m
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton,
Extra faciliteiten
Uw gastheer woont in het onderste deel van het gebouw en staat tot uw beschikking voor aanvullende informatie en assistentie.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Horvat
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Virovitica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2023
Positief

Alle aanbevelingen

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Senkovec,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Juli 2022
Appartementen Horvat

Mevrouw Marija is een hele aardige gastvrouw. Erg aardig. En haar familie is communicatief en vriendelijk, maar onopvallend. Het appartement is goed uitgerust met alle benodigde dingen en zeer netjes. Reinheid staat op een hoog niveau. Het aangrenzende terras is een geweldige toevoeging aan het buiten zijn. Het gebouw zelf is met zorg ingericht en straalt een huiselijke sfeer uit. We voelden ons welkom en thuis. Absoluut een warme aanbeveling voor iedereen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+1, Augustus 2021
Super goed

Netjes en schoon. Gezellig appartement met een terras dat de ziel en uitzicht op zee ontspant. Mevrouw Mary zeer vriendelijke en lieve dame verwelkomd met een verfrissend drankje. De keuken is uitgerust met alles wat nodig is om te koken. Winkel en waterkant met grillbar en bakker in de buurt, 5 min lopen. Silo is een rustige plek die niet overladen is met toeristen. Ik raad het strand Murvenica aan, op 5 minuten rijden met de auto.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Marija Horvat Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Horvat heeft 54735 keer bekeken sinds 15.06.2019.