Appartementen SunsetsSlano - De regio Dubrovnik

prijs vanaf € 90 per nacht
Beschrijving van de woning

Volledig ingerichte appartementen volgens de nieuwe categorisatievoorwaarden.De appartementen zijn modern ingericht. Gelegen in een rustige baai. De faciliteit ligt direct aan zee. Het gebouw is in 2022 nieuw gebouwd. Het centrum, dat slechts 4 kilometer verderop ligt, bereikt u met de auto, fiets, via de snelweg of via de stad Slađenovići.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Gelieve uw make-up niet met handdoeken schoon te maken omdat deze niet van de handdoek afgewassen kan worden, gebruik hiervoor de daarvoor voorziene middelen en kussens. Aankomst is tot 14.00 uur. Vertrek is tot 10.00 uur. Na bevestiging van de reservering door de eigenaar dient 20% van de totaalprijs op de bankrekening te worden gestort. De rest wordt op de dag van aankomst contant of per bankoverschrijving betaald. De initiële middelen voor de afwas, kleding, toiletpapier en toeristenbelasting zijn bij de accommodatieprijs inbegrepen. HUISREGELS: Om een aangenaam verblijf te garanderen en mogelijke misverstanden uit te sluiten, verzoeken wij u vertrouwd te raken met de huisregels. Bij het bevestigen van de reservering wordt ervan uitgegaan dat u hiermee bekend bent en ermee akkoord gaat, en dat u deze volledig zult naleven. 1. Het verblijf in het appartement begint op de eerste verblijfsdag om 14.00 uur en eindigt om 10.00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij annulering van de reservering meer dan een maand voor aankomst wordt de aanbetaling volledig terugbetaald na ontvangst van de annulering van de reservering van de klant via e-mail.
Afstand vanaf de woning
  • Centrum: 3 km
  • winkel: 3 km
  • Restaurant: 3 km
  • Dokter: 3 km
  • Apotheek: 3 km
  • Bank: 15 km
  • Postkantoor: 3 km
  • Tankstation: 15 km
  • Busstation: 500 m
  • Vliegveld: 55 km
  • Haven: 4 km
  • Sportactiviteiten: 3 km
Soort strand
Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Elk appartement heeft 2 ligstoelen en 1 parasol in het gebouw. De parkeerplaats bevindt zich op 30 meter afstand. Kručica-strand - 800 m, Budima-strand - 950 m, Slađenovići-strand - 1 km, Smokvina-strand - 2,4 km, Grgurići-strand - 2,6 km. Trsteno (arboretum) - 12 km, Mostar - 180 km, Međugorje - 80 km, eiland Korčula - 80 km, Elafitksi-eilanden (Koločep, Lopud, Šipan, Mljet) en Dubrovnik op slechts 30 km afstand.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sunsets
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Vukovar,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Augustus 2023
Best

Uitstekend appartement, uitstekende gastheren, voor elke aanbeveling.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Gornji grad,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2023
Mooi

Alles wat je nodig hebt. Babyspeelgoed. Ze zetten fruit, wijn, bier, water in de koelkast. Je hebt zowel handdoeken voor op het strand als op het strand, die voor de deur van je ligbed en parasol staan. Het heeft een grill en alles wat je nodig hebt om het te bereiden. De zee is kristalhelder en warm. De zee is kalm en geweldig voor SUPing... Prachtige natuur en een prachtige zonsondergang. De prijs is geweldig, maar voor alles wat ze bieden, kan het duurder zijn omdat het absoluut de moeite waard is. Bedankt voor een heerlijke vakantie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het sloveens - Bekijk origineel
Nikoleta Milić
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Sunsets heeft 4707 keer bekeken sinds 12.07.2023.