Appartementen LjiljaČiovo Slatine - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 45 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartementen Ljilja zijn gelegen in Slatina, op het eiland Ciovo, in de buurt van Trogir en Split. De appartementen zijn gelegen in het centrum van de stad, geïsoleerd van het lawaai van de hoofdweg, 50 meter boven het strand, met uitzicht op de zee. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 50 m, en binnen 150 meter, bevinden zich, postkantoor, winkels, een kliniek, een VVV-kantoor en een bushalte, terwijl het oosten naar de haven, op 250 meter afstand, restaurants, zaalvoetbal en een basketbalveld.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Als van tevoren te boeken van 20% van de totale kosten in rekening worden gebracht door middel van banktransacties. Check in bij het appartement vanaf 14:00 uur / uitchecken tot 10:00 uur; Met behulp van de airconditioner is bij de prijs inbegrepen.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 70 m
  • Strand: 50 m
  • Centrum: 200 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 200 m
  • Dokter: 100 m
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 50 m
  • Vliegveld: 8 km
  • Sportactiviteiten: 200 m
  • Casino: 7 km
  • Nationaal Park: 35 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
In het appartement, elke gast heeft een gereserveerde parkeerplaats en de mogelijkheid om een ​​garage te huren. Naast het huis is een groot terras met een open haard, waar u gegrilde gerechten kunt bereiden en genieten van de gezellige huiselijke omgeving.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Ljilja
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 2 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Chybie,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Januari 1970
Vakantie begin juni en juli 2022

We hebben al weer een vakantie doorgebracht op zo'n prachtige en charmante plek. Zeer schone en nette appartementen, zeer aardige eigenaren. Ik raad aan, wie geeft om stilte en bijna een privéstrand op 2 minuten afstand. Christoffel.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Appartementen Ljilja

Beste Krzysztof, we zijn blij dat je geweldige vakanties hebt doorgebracht in onze appartementen. Bedankt voor deze vriendelijke woorden, het betekent veel voor ons :)

Veleké Přílepy,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Ljilja, Augustus 2017
vakantie 2017

Bouwterrein, plaats beschrijvingen en foto's van de appartementen en ga akkoord met de werkelijkheid. geweldige plek voor een rustige ontspannen vakantie. Eigenaars zeer vriendelijk, de appartementen zijn schoon, voldoende voorzieningen beschrijving. Zeker Ik beveel deze faciliteit en zou hem doporučula als vrienden, familieleden en het grote voordeel dat zowel het appartement en het strand is weg van het verkeer en van de weg. Het strand is mooi, klein, kiezel, een kristalheldere zee. Wie houdt van een beetje drukker vakantie, allemaal beschikbaar in de buurt. Trogir goede toegang tot lokale bus en boot, mooie reis. Boot en een goede toegang naar Split.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het tsjechisch - Bekijk origineel
Antwoord eigenaar
Apartments Ljilja

Dank u zeer te prijzen, zullen we proberen om nog beter :)

Frane Ljilja Aanbieder vanaf 2015
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits, Tsjechisch, Pools,
Meer informatie over de verhuurder

Mijn naam is Frane, ik ben uw contactpersoon die u naar uw zomerbestemming begeleidt :)

De advertentie Appartementen Ljilja heeft 61375 keer bekeken sinds 14.03.2015.