Appartementen SandiČiovo Slatine - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 150 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Slatine en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Stenen huis in de eerste rij naar de zee met 5 appartementen. Het huis is gelegen in een rustige plaats Slatina op Čiovo. Groot appartement op de tweede verdieping met 4 kamers voor 8 personen zal u betoveren met prachtig uitzicht op zee dat zich uitstrekt vanaf de terrassen. Het appartement heeft twee badkamers en drie terrassen. Vier appartementen zijn gelegen op de begane grond en dit jaar zijn volledig gerenoveerd. Elk heeft een slaapkamer voor 2 personen en een grote, comfortabele bank voor 2 personen in de woonkamer. Alle appartementen zijn uitgerust met airconditioning en televisies. De woning heeft een parkeerplaats die is gratis voor onze gasten. Een ideale plek om te ontspannen en gezelligheid is een grote tuin die zich uitstrekt over 3 verdiepingen. Het is uitgerust met tafels, stoelen, schommels, buitendouches en een barbecue voor de gasten. De inrichting is gelegen op 5 meter van het mooie zandstrand en op slechts een korte wandeling naar het centrum van de stad, waar zijn diverse faciliteiten. Een verblijf in onze appartementen vindt u een ware belevenis van Dalmatië te geven.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Om gasten geboekte accommodatie in ons huis, moet u een voorschot gelijk aan 20% van het totaal te betalen. Gasten ontvangen alle nodige informatie voor de betaling. Check-in is na 14 en 00h chechout tot 10 uur. In het geval dat gasten vroeg aankomen en het appartement nog niet klaar is, kunnen ze hun bagage achterlaten en kom tot rust in de tuin met een kopje koffie of gewoon gaan zwemmen in de voorkant van het huis. Hoewel de gasten gemakkelijk ons ​​huis, in geval van problemen kan ons altijd bellen op telefoonnummer.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Centrum: 100 m
  • winkel: 100 m
  • Restaurant: 50 m
  • Dokter: 1 km
  • Apotheek: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Postkantoor: 1 km
  • Tankstation: 8 km
  • Busstation: 8 km
  • Vliegveld: 15 km
  • Haven: 8 km
  • Discotheek: 8 km
  • Nationaal Park: 65 km
Soort strand
kiezelstenen,
Extra faciliteiten
Gastheren helpen bij het organiseren van excursies naar de eilanden (eiland Solta, Brac, Hvar, Vis, Biševo, Drvenik) en de nabijgelegen nationale parken (Krka National Park, Nationaal Park Plitvice Meren). Voor gasten die een actieve vakantie wilt, een ideale gelegenheid om het eiland Quad Safari avonturen te verkennen. Met een professionele gids, kunt u genieten van off-road rijden op eigen quad of buggy voertuig op de top van het eiland, die een prachtig uitzicht biedt. De dagelijkse veerboot naar een ideale gelegenheid voor een dagje uit Split. De haven ligt op slechts 5 minuten lopen van het huis. De historische stad onder bescherming van UNESCO Trogir ligt op slechts 20 minuten rijden met de auto. Prachtige stranden en baaien op het eiland kan worden verkend en gehuurd brodovma.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Sandi
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Dublin,
Goed (3/5) Verbleven in Appartementen Sandi, Juli 2020
Heel slecht

Wat betreft de nabijheid van de zee, het was erg goed en het appartement ziet er ook goed uit! Al het andere was erg slecht, namelijk we kwamen tot rust, niet om te luisteren, terwijl arbeiders midden in het seizoen op de bouwplaats naast het appartement aan het werk waren. Er was vreselijk lawaai op de verdieping boven het appartement en op sommige dagen konden we pas om 3 uur 's ochtends slapen! Een van de grootste problemen is parkeren, dat mevrouw Ana pas oploste na 3 dagen ruzie met andere gasten uit haar appartementen! Denk dus na voordat je hier boekt, soms loont het om wat meer te betalen, maar je weet tenminste wat je ervoor krijgt!

Ik zou dit aanbevelen aan : Families met kinderen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Preston,
Erg goed (4/5) Verbleven in Appartementen Sandi, Juli 2017
Prachtige plek

Prachtige plek met Dalmatische sfeer. Appartementen zeer schoon en ruim. In de tuin kunt u heerlijke avonden doorbrengen. Ik raad aan voor gezinnen met kinderen. Naar de zee 10 meter. Ik werd verliefd op deze plek. Bedankt Ana De beste wensen voor u en uw familie.

Ik zou dit aanbevelen aan : Ouderen, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Poznań,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Sandi, Juli 2017
Hemel op aarde

Fantastische appartementen. We waren 10 mensen. Alles zoals beschreven. De eigenaren verrukking en zeer behulpzaam. Perfecte plek voor gezinnen met kinderen en voor jongeren. Split en Trogir, heel dichtbij, kunt u een veerboot nemen. Ik zou aanraden aan iedereen. We zullen zeker terug gaan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Ana Andrijolić Aanbieder vanaf 2016
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Duits,
Meer informatie over de verhuurder

Goedemiddag. Mijn naam is Ana. Ik hou van reizen en ontdekken kultruru, douane en gastronomie van de landen die ik bezoek. Ik probeer altijd om uw gasten om echt te genieten van uw vakantie en ervaar de prachtige geest van Dalmatië. Ik ben beschikbaar voor eventuele vragen en advies en blij om gasten te helpen met het organiseren van uitstapjes tijdens uw vakantie.

De advertentie Appartementen Sandi heeft 71636 keer bekeken sinds 26.03.2016.