Appartementen Villa BugaČiovo Slatine - Kroatische eilanden

prijs vanaf € per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Čiovo Slatine en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Appartementen van 32 en 36 m2 bevinden zich in een volledig gerenoveerde en gerenoveerde oude Dalmatische traditionele stenen villa, gelegen in Slatine, een charmant vissersdorp op het eiland Ciovo, perfect gelegen op slechts 12,6 km van de luchthaven van Split en op 7, 5 km van UNESCO m beschermd cultureel erfgoed van de stad Trogir, dat een open historisch museum is voor zichzelf. Villa Buga ligt op slechts 250 meter van de zee en het eerste strand en bevindt zich in de directe omgeving van het stadscentrum, waar zich een winkel, een kiosk, een café, een postkantoor, Gasten hebben een gratis hogesnelheidsverbinding met gratis WI-FI. 40/43 \\\\ Volledige Smart Hub UHD TV. Volledig ingerichte keuken met alles wat u nodig heeft voor een korter of langer verblijf. Het interieur is ingericht met veel aandacht en mooie details in een mediterrane rustieke stijl met enkele zeldzame antieke stukken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het resort is omgeven door ongelooflijke natuur, prachtige stranden, groene heuvels en is vooral geschikt om te fietsen, wandelen of wandelen. Een lokale haven met vele bars langs het strand, restaurants, pizzeria's, winkels ligt op slechts 650 meter van Ville Buga. SPLIT-SLATINE-TROGIR zijn goed verbonden met een snel verschepende taxi-lijn en Slatine is een prima startpunt voor dagtochten naar alle nabijgelegen eilanden, plaatsen en u kunt ook een bezoek brengen aan de nationale parken van Krk en Plitvice, evenals de Blauwe Grot en het eiland Vis, Hvar en Pakleni . De luchthaven van Split ligt op slechts 12, 6 km afstand en het is mogelijk om op de luchthaven te wachten om uw aankomst zo comfortabel mogelijk te maken. Als u met de auto komt, kunt u gratis parkeren aan de voorkant van het huis. Fietsen kunnen ter plaatse worden gehuurd,
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Boekingsbevestigingsdocument bij reservering
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Centrum: 50 m
  • winkel: 70 m
  • Restaurant: 600 m
  • Dokter: 100 m
  • Bank: 7 km
  • Postkantoor: 100 m
  • Tankstation: 7 km
  • Busstation: 7 km
  • Vliegveld: 12 km
  • Haven: 600 m
  • Sportactiviteiten: 600 m
  • Nationaal Park: 45 km
Soort strand
kiezelstenen, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het huis is uniek in zijn architectuur, in de natuur is het een zeer oude stenen villa met armaturen op het dak, veranda versierd met stenen tenten en een terras, en voor die het paleis is ingericht door een mooi klein stenen huis met grill en peka en massale houten banken en een tafel, waardoor het een zomerkeuken is voor een uitzonderlijk gastronomisch diner en de ervaring van de lokale traditionele keuken, met zelfgemaakte wijn en cognac die ook beschikbaar zijn voor de gasten. Voor de ingang van de appartementen op de 1e verdieping bevindt zich een groot terras (loggia) met een ruimte waar u kunt genieten van een kopje thee, koffie of een glas wijn. Roken is hier ook toegestaan. Gasten hebben ook een groot terras met houten banken en een tafel op de binnenplaats naast de zomerkeuken en een solaire douche.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Villa Buga
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 3 reacties
Legionowo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4+1, Augustus 2021
Fantastische gastheer en plaats

Een geweldige, gastvrije, behulpzame gastheer. En een fantastische kok! Het appartement is erg schoon, mooi, ruim en interessant! Niet ver van een leuk klein strand. Er is een kleine lokale bar / café in de buurt. Ik zou het ten zeerste aanbevelen!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Baja,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2+2, Juli 2021
Heerlijke vakantie

We brachten een geweldige week door in het uitstekende appartement van Mr. Davor! De eigenaar is een zeer uitstekende gastheer en een goed persoon! Slatine is een mooi dorp in de omgeving met tal van mooie bezienswaardigheden! Het is de moeite waard om met een kleine boot vanuit de haven naar de stad Split te gaan. Het brengt je naar de op een na grootste stad van Kroatië voor een warme sandwich. En de afstand tot Trogir is echt op steenworp afstand. Ze zullen proberen niet teleurgesteld te zijn in de eigenaar of in het resort.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Kielce,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Appartementen Villa Buga, Augustus 2018
Een uitstekende faciliteit

We zijn net terug van Villa Buga na een verblijf van een paar dagen. Ze waren onze 5 vakanties in Kroatië; maar we zijn nog nooit zo behandeld door de gastheer als deze keer. Davor bij aankomst begroette ons met wijn en (noot). Een fles water en wijn wachtte in de koelkast. Op de tweede dag nodigde hij ons uit voor het diner - hij bereidde een lamsbout in de zomerkeuken voor twee gezinnen. Bijna elke dag bood hij ons wijn, rakija, een goede harde kaas, gerijpte ham of eigen zoutwatervissen aan. Hij won de kinderliefde met chocolade en cola. Davor is een man met een hoge persoonlijke cultuur, communicatief, altijd open en behulpzaam voor zijn gasten. Tegelijkertijd discreet en tactvol. Hij spreekt heel goed Engels. Hij praat graag met zijn gasten. Beide appartementen zijn van een zeer goede standaard; klein is een beetje beter uitgerust. Alles ziet er uit op de foto's. De bedden zijn comfortabel, de badkamer is netjes, de keuken is zo ingericht dat je zonder klachten maaltijden, airconditioning en Wi-Fi kunt bereiden. Een groot voordeel is de zomerstenen keuken, waar u een barbecue kunt bereiden. Ondanks het brandende vuur is het er cool in. De tuin is niet groot, maar voldoende ruimte om 2 auto's te parkeren. Ik heb de indruk dat het voor Davora Villa Buga geen zakelijke mogelijkheid is, het is gewoon een hobby.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Toeristen zonder auto, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het pools - Bekijk origineel
Davor Toljanić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Villa Buga heeft 30686 keer bekeken sinds 12.04.2018.