Appartement Donja KrušicaŠolta - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 50 per nacht
Beschrijving van de woning

Onze appartementen zijn gelegen in Donja Krušica op het eiland Šolta. Een appartement bevindt zich op de begane grond en het andere op de eerste verdieping van het huis, eerste rij aan zee in een rustige baai. Het dichtstbijzijnde strand ligt direct naast het huis en een ander strand ligt op 5 minuten lopen, waar u kunt genieten van de kristalheldere zee. Het bovenappartement bestaat uit een slaapkamer, een ingerichte keuken met een eetkamer, een badkamer en een aangenaam terras dat uitkijkt op zee. Andere voorzieningen zijn airconditioning, een televisie en een wasmachine. Het appartement op de begane grond bestaat ook uit een slaapkamer, een ingerichte keuken met eetkamer en een badkamer. Het terras van het appartement op de begane grond heeft uitzicht op zee. Er is ook een tv met gemakken zoals Netflix. Het appartement op de begane grond is voorzien van airconditioning en een plafondventilator voor verkoeling. In augustus zijn er mogelijk problemen met internet, gezien de werkdruk en slechte internetinfrastructuur, dus het is niet geschikt als gasten tijdens hun verblijf online moeten werken.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot is 20% van de geadverteerde prijs door betaling op de IBAN-rekening van de eigenaar, de rest wordt betaald bij aankomst in de faciliteit na ontvangst van de sleutels. JIRO-BETALINGSREKENING: HR42 2340 0093 1128 2094 4 SWIFT-adres (BIC) van Privredna banka Zagreb: PBZGHR2X Ideaal tijdstip van aankomst en vertrek flexibel.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 10 m
  • Strand: 50 m
  • winkel: 4 km
  • Restaurant: 4 km
  • Dokter: 4 km
  • Apotheek: 4 km
  • Postkantoor: 4 km
  • Tankstation: 6 km
  • Vliegveld: 40 km
  • Discotheek: 8 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Donja Krušica is te bereiken via een 1,5 km lange weg vanaf Donja Selo. De baai is klein en geschikt om te genieten van natuur, zon en zee, maar gezien de grootte van Šolta is het een goed startpunt om andere plaatsen op het eiland te bezoeken. Mogelijk gratis gebruik van de gondel voor een tocht langs de kust.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Donja Krušica
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2021
Ideaal voor ontspanning

Ruim, goed uitgerust, perfect netjes en schoon appartement van vriendelijke gastheren, in een rustige baai met een zeer aangename, huiselijke sfeer. Hallo gastheren en bedankt!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
TRIBUNJ,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2020
Rust voor lichaam en geest

Accommodatie en locatie voldeden aan al onze verwachtingen. Het appartement is uitermate schoon, netjes en mooi ingericht met alle nodige faciliteiten, de gastheren zijn erg vriendelijk en aangenaam. Ik raad het iedereen aan die wil genieten van de rust en ongerepte natuur.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Cagliari,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juli 2020
Geweldig appartement op een prachtige locatie

Uitstekende accommodatie in een prachtige baai: het appartement is super schoon en uitgerust, de eigenaren zijn erg aardig en vriendelijk, ik raad het iedereen aan.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Mislav Blagaić Aanbieder vanaf 2019
Spreekt:
Kroatisch, Engels, Frans, Russisch,
De advertentie Appartement Donja Krušica heeft 34221 keer bekeken sinds 01.05.2019.