Appartementen FragolinaŠolta - Kroatische eilanden

prijs vanaf € 40 per nacht
Oeps, deze accomodatie is helaas niet meer beschikbaar. Geen paniek, wij kunnen u vergelijkbare accomodatie bieden in de omgeving van Šolta en Kroatische eilanden!
Beschrijving van de woning

Apartments Fragolina ligt in Donja Krušica, een klein vissersdorpje in de baai aan de noordkant van Šolta. Het bereikt Donje Krušice via een smalle weg van Donje Selo, die te voet of met de auto te bereiken is. In het dorp is een kleine ondiepe haven vol met vissersboten van de lokale bevolking. Er zijn geen winkels of restaurants in de nederzetting. Appartementen Fragolina zijn gescheiden van de haven aan de linkerkant door de Gratian Oorlog. Het is noodzakelijk om een kleine steile heuvel over te steken. U kunt het appartement met de auto bereiken. De wegen zijn smal en ook op elk kleiner eiland. De plaats is ideaal voor toeristen op zoek naar een wildernis, zodat u kunt rekenen op de rust en de prachtige natuur. Onder het huis waar de appartementen zich bevinden, is er een mul met ligstoelen. U kunt zwemmen in de prachtige baai van Mala Krušica, op 5 minuten lopen van de appartementen. Er is een mogelijkheid om het hele huis te huren, evenals een motorboot. Appartementen zijn voorzien van airconditioning, parkeren is gratis net als WI FI.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Ideale aankomsttijd na 14:00 uur en aankomst tot 10:00 uur in de ochtend. Vooruitbetaling van 20% van het totale bedrag bij boeking, het andere bedrag bij het nemen van de sleutels, de eerste dag van aankomst in het appartement.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 2 km
  • Restaurant: 2 km
  • Dokter: 2 km
  • Apotheek: 2 km
  • Postkantoor: 2 km
  • Tankstation: 4 km
  • Treinstation: 3 km
  • Vliegveld: 30 km
  • Haven: 3 km
  • Discotheek: 4 km
Soort strand
kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Het welkomstdrankje is inbegrepen in de prijs, de mogelijkheid om boten en kano's te huren. In de appartementen zijn gedetailleerde boeken over alles wat op het eiland Solta wordt aangeboden, belangrijke telefoonnummers, een lijst met restaurants en meer. Appartement 4 2 bestaat uit twee slaapkamers en een grote ruimte van 25m2 met keuken en woonkamer. Het heeft een groot, mooi terras met zitmeubelen. Onder de begane grond bevindt zich een klein studio-appartement met een eigen terras oase aan de voorkant van het appartement. Er zijn geen drukte of omringende huizen, alleen de natuur, mediterrane planten, vogeltakken, golven van golven ...
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartementen Fragolina
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 4 reacties
Đakovo,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in Studio, Augustus 2021
Een pluim voor de gastheren!

Ik wil alleen een opmerking achterlaten over de eigenaar van de faciliteit die geweldig, eerlijk en correct is! Voor het studio-appartement hebben we een voorschot betaald voor de vakantie in augustus / 2021, maar door een plotselinge ziekte hebben we de laatste avond voor vertrek naar Solta geannuleerd. De dame was zo correct dat ze zonder onze vraag het voorschot terugbetaalde! Bravo! We willen een kans op Solta! lp!

Ik zou dit aanbevelen aan :
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2020
Rust uit

Zeer mooi appartement, uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vakantie, prachtig uitzicht op zee, geweldige gastheren !!! Mijn aanbeveling en ik zullen zeker weer terugkomen!

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust, Families met kinderen, Romantische mensen, Mensen met huisdieren,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Split,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A4, September 2020
Een oase van rust en puur natuur

Uitzonderlijke accommodatie, mooie appartementen ...... de vriendelijkheid van de gastheren zodat ze aan elk extra verzoek voldoen ... de ongerepte natuur, de baai is niet overvol ....... voor degenen die actiever wandelen kansen, en zee net onder het huis, privé strand ...... mijn warme aanbeveling voor iedereen die rust, puur natuur, fluitende vogels en het bos van de zee wil.

Ik zou dit aanbevelen aan : mensen die op zoek zijn naar rust,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Jagoda Marić Aanbieder vanaf 2018
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
De advertentie Appartementen Fragolina heeft 35448 keer bekeken sinds 28.05.2018.