Appartement LanaSplit - Regio Split

prijs vanaf € 60 per nacht
Beschrijving van de woning

Appartement Lana ligt in het deel van Split waarvan ze zeggen dat het een "stad in een stad" is, op slechts 500 meter van de mooiste stranden van Split en op 15 minuten lopen van het stadscentrum. Binnen een straal van 200 meter zijn er tal van winkels, cafés, restaurants, uitgaansgelegenheden, zwembaden... Het appartement is volledig uitgerust met alles waarvan we dachten dat het uw verblijf gemakkelijker zou kunnen maken, zonder iets van het comfort van uw huis te verliezen , en je krijgt zelfs het gevoel in een hotel te zijn. Het is uitgerust met airconditioning, Wi-Fi internet, magnetron, wasmachine en vaatwasser, strijkijzer, haardroger... Aan de voorzijde van het gebouw is er een grote openbare parkeerplaats die gratis is. De buurt is ook rustig. Er zijn veel parken voor kinderen en er zijn veel parken met faciliteiten voor kinderen in de buurt. De stranden hebben een speciaal gedeelte voor hardlopen, fietsen, wandelen en er zijn veel cafés. Ze zijn 3 km lang en er is voor ieder wat wils, afhankelijk van het soort vakantie dat je wilt. Toeristenbelasting is bij de prijs inbegrepen.

Accommodatie eenheden
Overige informatie
Betaling en opmerkingen
Het voorschot bedraagt 30% van de totale prijs van het verblijf, en bij zichtbare betaling beschouwen wij de reservering als geldig. De rest betaalt u bij aankomst in het appartement. Zorg ervoor dat u geld bij de hand heeft als u aankomt. Reserveringen worden per e-mail of per mobiele telefoon geaccepteerd. Als het om één nacht gaat, wordt de totale waarde van die ene nacht (100%) betaald voor de reservering. CHECK IN - vanaf 15.00 uur CHECK OUT - tot 11.00 uur, maar in overleg is dit ook mogelijk, afhankelijk van andere gasten. Wanneer we maar kunnen, proberen we u te ontmoeten, zodat u het meeste uit uw verblijf kunt halen. Vraag het - wij maken een afspraak :) U bent verplicht ons uw aankomsttijd door te geven en te respecteren, zodat we u kunnen verwelkomen. In het geval dat u ons niet op de hoogte stelt van uw aankomsttijd, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele wachttijden om toegang te krijgen tot de accommodatie. Het niet naleven van de aangekondigde aankomsttijd (>2 uur) wordt extra in rekening gebracht. Het is niet toegestaan om feesten te houden in het gebouw en het is noodzakelijk om de huisregels te respecteren en geen lawaai te maken, vooral tussen 22:00 en 08:00 uur.
Inlusief wel Toeristenbelasting.
Annuleringsbeleid
Bij een reservering is het noodzakelijk om 30% van de totale waarde op de rekening te storten, d.w.z. het bedrag van minimaal één overnachting. U ontvangt betalingsinformatie nadat u contact met ons heeft opgenomen. Als u de reservering wilt annuleren, kan het betaalde bedrag niet worden gerestitueerd, aangezien wij uw zitplaatsen hebben gereserveerd, waardoor andere gasten deze niet kunnen boeken.
Afstand vanaf de woning
  • Zee: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Centrum: 2 km
  • winkel: 10 m
  • Restaurant: 100 m
  • Dokter: 50 m
  • Apotheek: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Postkantoor: 500 m
  • Tankstation: 1 km
  • Busstation: 2 km
  • Treinstation: 2 km
  • Vliegveld: 25 km
  • Haven: 500 m
  • Sportactiviteiten: 100 m
  • Discotheek: 500 m
  • Nationaal Park: 80 km
Soort strand
Zand, kiezelstenen, Beton, Rotsachtig,
Extra faciliteiten
Om uw verblijf en uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken, verwelkomen wij u vanaf het begin met een passend welkomstbord. Het appartement is gelegen in een deel van de stad met tal van voorzieningen in de buurt. We zullen ons best doen zodat uw welverdiende vakantie een mooie herinnering aan ons en onze stad Split blijft. Wij hebben toeristische kaarten en materialen klaargemaakt zodat u zo goed en gemakkelijk mogelijk uw weg kunt vinden in onze stad, en wij staan zelf tot uw beschikking voor eventuele aanvullende informatie. Wij zijn gedurende uw hele verblijf mobiel bereikbaar voor al uw vragen en beantwoorden ze graag en geven u lokaal advies. Om u het comfort te bieden dat u thuis heeft, is het appartement voorzien van alle apparatuur en serviesgoed, evenals van beddengoed en handdoeken, en vindt u ook basisbenodigdheden zoals suiker en koffie. Om u het gevoel van rust en verblijf in een hotel te geven, hebben wij hotelcosmetica voor u klaargemaakt.
Toon op kaart
Bezienswaardigheden in de buurt Appartement Lana
Opmerkingen
Uitstekend! 5/5
Waardering gasten gebaseerd op 9 reacties
Verbleef u hier?
Plaats een reactie!
Zagreb,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, September 2023
Mijn aanbevelingen

Het appartement is uitgerust met alles wat u nodig heeft tijdens uw verblijf, en zelfs meer. Er zijn veel winkels in de buurt en de zee ligt op iets meer dan 5 minuten lopen. De gastheer was altijd beschikbaar en beantwoordde al onze vragen, aangezien het onze eerste keer in Split was. Alle aanbevelingen. We zullen terugkomen als we naar Split komen.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Vilnius,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Augustus 2019
Geweldige twee dagen in Lana appartement in Split

Om te beginnen is Marijana een geweldige, vriendelijke gastheer, die hielp met alle vragen die we hadden. Het appartement ligt op een goede locatie, het strand dat we genoten is echt dicht bij het huis. Naar het centrum van de stad kun je wandelen (max. 30 minuten langzaam lopen) of met de uber of auto. Het appartement is schoon, fris, comfortabel en heeft alles wat je nodig hebt, vooral als je met de auto reist. Met dank aan de gastheer Marijana voor zo'n warm welkom.

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, Nachtleven, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen,
Reactie vertaald uit het engels - Bekijk origineel
Zenica,
Uitstekend! (5/5) Verbleven in A2, Juni 2017
Apartment Lana - ideaal voor alle gelegenheden

In het appartement bleef Lana alleen in juni 2017 met zijn vrouw, ter gelegenheid van het bijwonen van Cochrane jaarlijkse symposium aan de Medical School, waar hij de onafhankelijkheid van de Kroatische Cochrane uitgeroepen. verwarmde water dat je meteen een douche te nemen na een lange tijd en manden met verse kersen: vriendelijke en attente gastvrouw, mevrouw Marijana en haar moeder, hebben zich ingespannen om ons ruimte te geven aan meer dan aangenaam zijn, alleen maar om je beste vrienden welkom. Het appartement is gelegen aan de overkant van de medische school, en al zei in eerdere opmerkingen is waar: appartement is ideaal voor alle soorten bezoeken, van de ene nacht tot enkele maanden, modern vormgegeven, schoon en fris, netjes, is er ruimte voor het parkeren, en ligt vlak bij en stadsvervoer stations, alle bussen in de stad. Het heeft absoluut alles, zodat wanneer je aankomt op je eerst niet nodig om helemaal niets te kopen: er zijn thee, koffie, toiletpapier, informatie over de wifi is op een zichtbare plaats, allemaal erg handig en makkelijk te gebruiken. Communicatie met huisvrouwen is aangenaam en efficiënt. Zorg ervoor dat je weer te zien!

Ik zou dit aanbevelen aan : Actieve vakantie, mensen die op zoek zijn naar rust, Ouderen, Families met kinderen, Toeristen zonder auto, Romantische mensen, Mensen met huisdieren, Bezichtiging van bezienswaardigheden,
Reactie vertaald uit het kroatisch - Bekijk origineel
Toon alle beoordelingen
Marijana Ribičić Aanbieder vanaf 2014
Spreekt:
Kroatisch, Engels,
Meer informatie over de verhuurder

Hallo iedereen ... Ik hou van reizen, en dus nieuwe mensen te ontmoeten. We krijgen de kans om onze ervaringen en avonturen te delen. Split is mooi op elk moment van het jaar. Ik zal mijn best doen om uw vakantie zo mooi te maken. Het leven is kort, dus maak er het beste van .... We zijn hier niet om veel te typen, kom, ik zal u kennismaken met uw stad ....

De advertentie Appartement Lana heeft 36430 keer bekeken sinds 24.05.2014.